Cautare

230 de rezultate pentru "muntean ximena claudia" (3.14 secunde)
De asemenea, Claudia Iliescu, asistent social in cadrul Asociatiei M.A.M.E. ... Claudia Iliescu - asistent social: "Rolul meu ca manager de caz e de a evalua situatia sociala pentru a intocmi un plan de interventie.
Ce au in comun Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea?
Simona Dragomir s-a bucurat sa o descopere in public si pe frumoasa Claudia Pavel, mamica venind sa se informeze despre cum sa traiesca sanatos impreuna cu baietelul ei, Noah. ... M-am bucurat sa o descopar in public si pe mamica artista Claudia Pavel careia ii multumesc pentru prezenta.
Mihai Bendeac a cerut-o pe Claudia Amuzica in casatorie. Juratul de la iUmor sustine ca vrea sa o ia de sotie pe concurenta.
Cel mai important si asteptat este cu siguranta, mult asteptata intalnire dintre Claudia Patrascanu si Gabi Badalau. Cei doi urmeaza sa se intalneasca astazi in fata magistratilor pentru un nou termen in procesul de divort!
Cearta in sala de judecata! Claudia Patrascanu a iesit in lacrimi si l-a acuzat pe Gabi Badalau ca vrea sa o bage la inchisoare!
A cantat cu zambetul pe buze, ca si cum nu i s-ar fi intamplat nimic! Claudia Ghitulescu ne spune ce a ajutat-o sa se vindece!
Claudia Patrascanu a oferit primul interviu, dupa ce este oficial o femeie divortata! Face declaratii controversate! Sustine ca este sunata si amenintata de Bianca Dragusanu, dar si de mama lui Gabi Badalau si ca are inregistrarile!
Claudia Patrascanu si Bianca Dragusanu si-au adus reciproc acuze foarte grave. Acum, conflictul dintre fosta sotie a lui Gabi Badalau si actuala lui iubita se muta in instanta.
Claudia Ghitulescu ne vorbeste despre cum credinta a fost singura care a ajutat-o sa depaseasca cele mai grele momemte din viata.
Liderul PNL Hunedoara, Mircia Muntean, a declarat ca organizatia sa a facut sase propuneri pentru functiile de secretari de stat in sase ministere.
Mircia Muntean, primarul municipiului Deva, a explicat ca reprezentantii ligii au discutat cu premierul aceasta problema, iar Tariceanu s-a declarat de acord.
Grupul PSD din Camera Deputatilor a votat si ca deputatul Valeriu Zgonea sa reprezinte PSD intr-una din functiile de secretar al Camerei, in locul lui Ioan Muntean, care a renuntat la aceasta functie.
"Baciu ardelean cu cel moldovean,/ Mari, se vorbira si se sfatuira,/ La apus de soare, ca sa-l omoare/ Pe cel muntean, /Ca-i mai ortoman, / Si-are oi mai multe si vorba mai dulce!" Eugen Nicolicea:
Dupa ce a devenit public raspunsul la interpelarea mea, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Mihai Seitan, purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, si inclusiv premierul Emil Boc au catalogat informatia potrivit careia pensiile militarilor ar putea scadea cu pana la 69% drept "o dezinformare nefericita si nefondata" sau o "concluzie falsa", pana ce acest raspuns a ajuns pe ecranele televiziunilor, dupa care au declarat ca simularile au aratat ca majoritatea pensiilor militarilor nu vor scadea, in aceasta situatie putand ajunge doar persoanele care au pensii mai mari de 3.000 de lei, insa diminuarea nu poate fi de 69% in niciun caz.
Suciu ii va succede in functia de purtator de cuvant al Guvernului Ioanei Muntean, care fusese numita in functie in februarie 2009, de catre fostul premier, Emil Boc.
"Ca si in cazul Allianz Tiriac, clientul nu va beneficia de garantie pentru piese", declara directorul ASSAI, Constantin Muntean, precizand ca a cerut autoritatilor competente "sa stopeze incercarea de instaurare a unor practici contrare legii, si - daca va fi cazul - sanctionarea celor care au incalcat legea".
Istoria unei intarzieri politice Sibiul are un deputat in minus, dupa ce democratul Florin Muntean a renuntat la mandat in martie, el fiind numit director al Companiei Nationale Transgaz.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Muntean, a precizat ca Biroul Permanent a luat act de aceasta decizie, iar ea va fi comunicata si plenului Camerei.
google-analytics.com