Cautare

230 de rezultate pentru "muntean ximena claudia" (4.70 secunde)
• "O decizie politica" Potrivit lui Dan Muntean, director general si actionar al Cramele Halewood Romania, cota unica este eminamente o decizie politica, pe care colegii din PDL ai lui Sebastian Vladescu nu o confirma (inca).
De ce a facut voievodul muntean aceasta unire? ... In anul 1542, fruntasii romanilor transilvaneni au acceptat propunerile de apropiere facute in numele lui Rares si al voievodului muntean Radu Paisie (1535-1545) pentru desfiintarea vamilor dintre cele trei state locuite preponderent de romani.
Momentan, vinurile noastre pot fi gasite la Cafe Bar Select, precum si la restaurantul de langa crama, cu prousele traditionale romanesti care pun in valoare vinurile noastre, ne-a spus Andra Muntean, reprezentanta familiei, care participa zilele acestea la Targul de Turism organizat de la Romexpo cu diverse sortimente de vinuri Valea Ascunsa.
Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Ben-Oni Ardelean, Ovidiu Silaghi, Csibi Magor Imre, Catalin Turliuc, Cristian Cojocaru, Ionel Muscalu, Radu Surugiu, Radu Puscariu, Nechita Eduard Hellvig, Roberto Dietrich, Camelia Ghiveciu, Paul Eduard Kmen, Alexandru Ioan Mortun, Nichita Adrian Oros, Liviu Ionut Popescu, Gabriel Savulescu, Adrian Tase, Ludovic Orban, Horia Victor Toma, Radu Roatis, Dumitru Cosmescu, Cristian Anghel, Ovidiu Zamfirescu, Victor Lucian Ionescu, Dan Purghel, Florin Ciurariu, Iulian Georgevici, Arin Avramescu, Romeo Stavarache, Ingrid Zaarour, Doina Eufrosina Carp, Hubert Petru Stefan Thuma, Calin Viorel, Aura Pohoata, Relu Fenechiu, Mircia Muntean, Andreea Lambru, Claudia Benchescu.
Fosta contabila de la Ciocarlia a plecat in concediu cu acte din institutie Si pentru ca Nicolae Marghiol nu putea sa faca falsuri in acte singur - alaturi i-a fost chiar contabilul primariei, Nicoleta Claudia Onara.
De la standul ei o profesoara de romana, Claudia Gorniceanu, pasionata de cristale, a achizitionat un cristal de cuart cu apa cu 150 RON. ... Asa ca, trebuie sa avem numai ganduri bune", ne-a spus Claudia.
Am venit cu bijuterii din argint 925, cu smaralde, rubine, cu bijuterii orientale, cu perle naturale, cu bratari, inele, bratari. Smarldul se vinde cel mai bine si orice obiect are clientul sau, ne-a spus colectionara Claudia Bureata.
Claudia Vasilache, managing partner la WMP, ne recomanda o masca din ulei de masline si banane, pe care o puteti prepara cu ulei de masline Monini Classico.
„În timpul desfasurarii unei manifestatii electorale, unul dintre participanti a tras un foc de arma, cu un pistol neletal cu bile de cauciuc, in plan vertical“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtatoarea de cuvant a Inspectoratului de Politie Judetean Olt.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Senatoarea Elena Mitrea l-a interpelat pe ministrul Muncii Familiei si Protectiei Sociale, Claudia Boghicevici. ... Claudia Boghicevici, să
Acest fapt a fost confirmat de purtatoarea de cuvânt a IPJ Olt, comisarul Claudia Radu. ... Nici în declaratiile martorilor nu se indica numele Domniei sale", a declarat Claudia Radu.
Aceasta are valoarea de 40 de lei pe an, 15 lei pe luna sau 1 leu pe zi si este perceputa atat celor care sunt in tranzit prin Craiova, cat si acelora care nu au masinile in evidenta noastra fiscala, deci nu platesc la noi impozitul pentru acel autovehicul, nefiind proprietari ai acelor masini", explica Mihaela Claudia Udrescu, director executiv adjunct la Directia de Impozite si Taxe Craiova.
Claudia BOGHICEVICI, Primarul municipiului Brasov - dl. ... asigura educatia copiilor, perfectioneaza personalul care lucreaza direct cu cei mici si asigura noi locuri de munca" a declarat dna ministru Claudia Boghicevici.
Giani Kirita, Catalina Grama (Jojo), Florin Dumitrescu, Denis Stefan, Cristina Herea, Claudia Pavel (Cream), Eniko Georgescu, Doinita Oancea, Oana Roman, Claudia Hirsu, Alin Galatescu si Loredana Groza.
Catalin Botezatu, Raluca Zenga, Oana Roman, Jorje, Cream - Claudia Pavel, Adina de la Heaven, Annes, Julia Jianu, designerii Dorin Negrau si Clara Rotescu si multe alte vedete au experimentat aseara la Chefs, unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Floreasca.
Claudia are grija ca micutului ei, Noah, sa nu ii lipseasca absolut nimic, ba mai mult, artista i-a oferit o petrecere de povesti, a incheiat artista.
Fluturele inseamna frumusete, libertate, paianjenul inseamna purificare. Toate bijuteriile au mesaje codificate, ne-a spus Claudia Bureata. Aceasta achizitioneaza bijuterii de la targurile de profil din Europa.
Claudia si Andreea. Claudia e in delegatie... - Andreea, poti sa-mi compostezi si mie acest bilet, te rog? Andreea: - De unde ne cunoastem?"
"Jolie Cherie"-la meilleure amie, asa a fost numit de cei doi entuziasti- Claudia Vidican si Cristian Bizdoaca noul salon deschis in selecta zona Kiseleff- Aviatorilor.  "A fost un vis al nostru" a marturisit la taierea panglicii Claudia Vidican "sa oferim clientelei un loc plin de energie pozitiva, facut din dragoste si pasiune, unde sa gaseasca cele mai bune tratamente personalizate pentru par, corp, fata si chiar suflet, aplicate de profesionisti carora chiar le pasa..." Pentru a beneficia de experienta celor care au inventat conceptul de estetica medicala, Jolie Cherie a apelat la Giacomo Poderi, specialistul italian incontestabil al tehnologiilor de infrumusetare si terapie.
google-analytics.com