Daca vrei sa ai un brad usor de mutat si de ingrijit, care sa se potriveasca in orice loc si spatiu, fara sa ocupe mult din acesta, Bradul Normandian crescut in ghiveci este cel mai potrivit. Un brad mic pentru o lume in spatiu mic, dar care pastreaza toate caracteristicile lui generale, pe care le poti acum avea la indemana fara efort si conditii speciale.
Daca este mic la pornire, nu inseamna ca nu va creste si te vei putea bucura de evolutia lui, de fiecare centimetru pe care si-l va adauga si de fiecare crenguta in plus. Este un brad care poate fi crescut ca un copil si care te va insoti in viata de zi cu zi, va pastra amintirea clipelor petrecute linga el si va fi un simbol al perenitatii si stabilitatii.
Recomandat celor care iubesc plantele si copacii si care doresc sa vada cum creste sub ochii lor minunea unui brad care le va aduce bucurie, seninatate si impacare. Un brad oferit de Silva Group Romania celor care doresc sa vada cu ochii lor cresterea acestui arbore, sa participe la evolutia sa si sa aiba satisfactia de a-l vedea dezvoltandu-se. Un brad pentru cei care pot sa vada in mic, ceea ce este mare si care au sensibilitatea de a simti viul, frumosul si verdele si carora prezenta unui arbore le poate aduce bucurie sufleteasca si serenitate. Un brad ornamental, de asemenea, de neegalat prin alte obiecte decorative.
Cum sa il intretin: Nu il amplasa langa surse directe de caldura. Uda-l zilnic cu 300-400ml apa. Daca se tine in casa necesita sursa de lumina directa si aerisire regulata. Dupa Craciun, daca se doreste scoaterea afara trebuie acomodat cu temperatura exterioara. Se poate planta la venirea primaverii, cand temperatura depaseste 6-8 grade Celsius si pamantul este complet dezghetat.

xxx

La MagazinuldeBrazi gasiti Brad Normandian crescut in ghiveci

Cauti brazi de Craciun naturali si frumosi? Intra acum pe MagazinuldeBrazi.ro si alege bradul potrivit pentru un Craciun special!