Cautare

5367 de rezultate pentru "montuga momentul maichael" (4.64 secunde)
Sorin Placinta a izbucnit in plans in momentul in care a intervenit in plen. ... 33 - Surse din PNL au precizat pentru DeCe News ca senatorul Sorina Placinta nu se afla in plen in momentul votului.
"Este insteresant de vazut care vor fi optiunile celor care inclina categoric spre una dintre cele doua orientari (social-democrata sau populara), la momentul Conventiei Nationale a partidului, in conditiile in care, in PD, a avut loc o schimbare consistenta in momentul premergator Congresului PNL, cand problema fuziunii democratilor cu liberalii nu a fost acceptata pentru ca majoritate celor din PD au sustinut ca au optiuni social-democrate.
A sosit momentul actiunii! ... Pentru a nu mai risca periclitarea sau compromiterea valorilor in care credem, trebuie sa depasim momentul istoric in care politica se face exclusiv in functie de un om, oricat de puternica ar fi personalitatea acestuia.
Speculeaza momentul, dar, pe analiza costurilor, nu se justifica“. ... „Griul din acest an nu va fi bun de panificatie“ „Problema cea mai grea in momentul de fata nu sint cele 30-40 de mii de hectare inundate, ci incoltirea griului in spic.
In aceeasi ordine de idei, deputatul de Salaj considera ca, pana la Raportul de Sara, nu este momentul unui "decont" al premierului Tariceanu in fata partidului:
çn timp ce presedintele seniorilor social-democrati, Mircea Geoana, sustine nonsalant ca PSD este pregatit de anticipate si implicit de preluarea Puterii, mai tanarul Victor Ponta anunta ca nu este momentul propice pentru alegeri, deoarece pozitiile liderilor acestui partid in aceasta privinta nu sunt deocamdata clarificate.
Totodata, vicepremierul a subliniat ca va demisiona din Executiv doar in momentul in care va fi gasit vinovat. Pe de alta parte, presedintele Consiliului Executiv al PC, senatorul Sabin Cutas, a spus referitor la acceptarea demisiei lui Copos ca "nu este nici momentul, si nici locul acestui gest".
Dupa cateva minute de stupoare, prefectul Danut Culetu a abordat acelasi rol impaciuitor pe care il afiseaza intotdeauna, atragandu-i atentia vicepresedintelui pesedist al CJC ca are "o stare de spirit total nepotrivita cu momentul ales" si sa-si rezolve "frustrarile personale" in alt mod. ... Momentul a declansat furia vicepresedintelui CJC.
Deci, in momentul de fata, preocuparea principala este de a ne indeplini toate angajamentele in asa fel incat 1 ianuarie sa reprezinte o aderare de succes", a declarat Tariceanu.
Daca vrei sa incepi un regim, nu e momentul. ... Daca ai un proiect profesional in asteptare, e momentul sa te apuci de el. ... Daca esti singur, acum este momentul sa flirtezi.
In momentul de fata traim intr-o stare de nervozitate si tensiune constanta.
Expertul a vorbit si despre instinctele de supravietuire ale oamenilor prinsi in clubul groazei in momentul dezlantuirii infernului din clubul Colectiv, dar si despre ipotezele lansate pe piata imediat dupa tragedie. ... Acela a fost momentul pre-explozie instantanee.
In plus, sunt necesare masuri si protocoale clare de identificare a gravidei in momentul prezentarii la doctor si la maternitate pentru nastere. ... Din pacate, multe gravide nu prezinta, la momentul internarii, actele de identitate, iar acest lucru ar trebui remediat.
Financiar, Gemenii au cheltuit prea mult si a venit momentul sa echilibreze aceasta balanta. ... Pentru Leoaice este momentul ideal sa aplice strategii educative si sa isi mangaie puii fara teama ca ei si-o vor lua in cap.
A fost momentul in care s-a hotarat sa schimbe totul si sa intre in politica.
Pentru unii nativi este momentul sa aiba curaj si sa-si testeze limitele pentru a se face remarcati si pentru a-si spori increderea in ei. ... A venit momentul unei decizii capitale.
- In momentul in care aveti copii, voi, ca si parintii, trebuie sa mancati corect. ... Cartofii prajiti si grasimea, permise la copii In momentul in care vine vorba de copii, alimentatia sanatoasa nu este una dietetica.
In Romania, in momentul de fata, ajungem sa improvizam astfel de practici din necesitate. ... Or in momentul de fata, in Romania, majoritatea pacientilor trebuie sa mearga fizic ca sa ii vada medicii.
- Acum in Romania, in momentul de fata, cate acceleratoare sunt? ... In momentul in care reiradiezi, inseamna ca ai o recidiva locala, care poate fi foarte aproape de momentul cand ai facut prima iradiere sau foarte departe de prima iradiere.
De la bun inceput vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas, a cerut aminarea acestor puncte pentru a putea avea loc negocieri pe marginea acestor posturi si a noilor prevederi legale care subliniaza necesitatea respectarii configuratiei politice de la momentul ultimelor alegeri.
google-analytics.com