Cautare

5367 de rezultate pentru "montuga momentul maichael" (4.11 secunde)
A sosit momentul sa va intrebati in ce masura oamenii din viata dumneavoastra va pot ajuta. ... In orice caz, este momentul incheierii unei etape si inceperii alteia.
SIDA incepe in momentul in care virusul a vatamat sistemul imun, lucru care duce la aparitia unor tipuri de infectie si a altor complicatii medicale inclusiv sarcomul Kaposi.
Este momentul sa straluciti si sa participati la cateva evenimente la care veti fi invitati. ... Veti dori sa invatati cat mai mult posibil, motiv pentru care este momentul sa incepeti un curs sau sa interactionati cu oamenii. ... Este momentul prielnic pentru a va incarca bateriile.
A venit momentul sa te gandesti la achizitia mult dorita, deoarece in curand vei primi o suma considerabila de bani. ... Este momentul perfect sa puna la punct ultimele detalii despre vacanta. ... A venit momentul sa te relaxezi, asa ca nu te mai stresa si relaxeaza-te.
Momentul e perfect pentru o initiativa noua, curajoasa, deci nu astepta nici sa-ti spuna altii ce sa faci, nici sa te impinga altii de la spate, pentru ca azi conteaza curajul propriu de a spune start!
A sosit vremea sa va ganditi la obiectivele personale, mai ales pentru cele care au termene limita si sa va construiti o fundatie solida, deoarece este momentul pentru inceputuri noi.
In momentul acela m-am intrebat daca aceasta lumina putea fi un trafic special, dar nu eram sigur de acest lucru asa ca am apelat Turnul de Control Pensacola si am intrebat care dintre cei doi are intaietate.
Cum ati ales momentul sa deveniti parinti? Cred ca momentul ne-a ales pe noi. ... Aceasta minune a venit la momentul potrivit in viața noastra, fara programari sau lucruri premeditate.
La momentul acesta Politia Capitalei este compatibila ca performante cu orice politie din Europa, ba mai mult decat atat, noi reusim sa tinem sub control criminalitatea chiar mai bine decat colegii nostri din alte mari capitale europene.
Dupa ce am depasit momentul de "adaptare" si nu am avut jumatate de an tangenta cu romani, la venirea in tara, chiar in prima noapte mi-am speriat mama, cand din cauza oboselii si a schimbarii fusului orar, m-am trezit din somn speriata si am inceput cu disperare sa vorbesc in limba engleza:
Si in momentul cand tie iti apare posibilitatea unei stelute si ai acea steluta. ... daca ai sticla de la un tablou si poti sa pui sub o hartie, dai cu grasime si in momentul in care ai imprimat cu lumina ajutatoare se vad semnele.
Momentul schimbarii adevarate ar fi putut coincide si cu o abordare in acesti termeni a loialitatii. Momentul pare sa fie ratat inca o data.
Ca reactie la decizia lui Calin Popescu Tariceanu de a nu mai demisiona, presedintia a emis un comunicat prin care se exprima regretul ca a fost ratat momentul oportun pentru obtinerea unei majoritati confortabile. ... Prin decizia lui Tariceanu s-a ratat momentul oportun de a declansa anticipate.
Ca reactie la decizia lui Calin Popescu Tariceanu de a nu mai demisiona, presedintia a emis un comunicat prin care se exprima regretul ca a fost ratat momentul oportun pentru obtinerea unei majoritati confortabile. ... Prin decizia lui Tariceanu s-a ratat momentul oportun de a declansa anticipate.
In momentul in care liberalii s-au dezis public de monstruoasa strategie democrata de fesenizare a propriului partid, s-au ales cu un ascendent de moralitate in politica, principiu de care PD s-a lepadat ca de o masea stricata.
Privind cazul in ansamblul lui, din momentul in care, din datele pe care le detin, Valerian Todita a fost singurul primar din tara care a cistigat alegerile din primul tur de scrutin, cu peste 90% din voturi, si rememorind momentul in care primarul din Namoloasa a fost primit la Primarie in 2004 pe un pod de flori, nu cred ca decizia transmisa zilele acestea edilului a fost una dreapta.
Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4. ... Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi, in special in orase, in situatiile in care vizibilitatea este obturata, poate duce la accidente.
Nu cred ca e momentul ideal pentru a vorbi de schimbarea antrenorului. ... E punctul lor de vedere, il respectam, dar nu este momentul sa vorbim despre asta.
Vizibil incantat de jalnica prestatie a fostului sau mentor, Adrian Nastase savura momentul decaderii ex-imperatorului comunist.
Mai mult, in momentul in care cineva din sala a incercat sa o contrazica, a avut si o replica halucinanta, care spune totul despre atitudinea guvernantilor: ... Si a intrerupt cat se poate de brusc dezbaterea in momentul in care a demonstrat o necunostere grava a legii.
google-analytics.com