Cautare

5367 de rezultate pentru "montuga momentul maichael" (4.49 secunde)
Dat fiind momentul special, niciunul dintre militari nu si-a asumat responsabilitatea trimiterii unui raport "mai sus".
Totusi, nu este inca momentul pentru a trece la pasul urmator. ... este momentul pentru un ultimatum. ... LEU Dragoste - Este momentul sa treci si la fapte in relatia cu partenerul. ... A venit momentul sa te faci remaracata si sa iti exprimi parerile in fata celorlalti.
El i-a propus sa nu lucreze, sa stea acasa si, cand va veni momentul potrivit, sa ii produca marele album de succes. ... In momentul ala, nu stiam cine este. ... - In momentul ala, stateam pe jos si ma uitam in gol. ... Lucrusoare cu meaning pana in momentul ala.
Stiam ca este interesant sa ramai intr-un sistem de genul acesta, doar ca ajungi sa gandesti ca viata isi pierde din savoare, isi aminteste neurochirurgul momentul in care a decis sa revina in tara.
"Cresterea economica in momentul de fata nu mai tine de Guvern. ... Este vorba despre alianta PSD- PNL care s-a realizat in momentul suspendarii sale, in amanarea alegerilor europarlamentare si pentru excluderea de la putere a PD.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la Constanta, ca atitudinea PD-L si a lui Traian Basescu in Coalitie este de neacceptat si ca este momentul "iesirii la lupta". ... pana aici, suficient cu umilinta, e momentul iesitului la lupta, nu exista compromis cu Traian Basescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este de parere ca nu este momentul acum pentru o analiza in interiorul PSD a rezultatelor la prezidentiale.
Cred ca am facut tot ce puteam sa fac pana la momentul asta si mai departe nu mai tine de mine. ... Cred ca la momentul asta aa bate pasul pe loc in ceea ce privste sistemul de relatii publice la noi si nu depinde de mine.
Si sustinatorii lui Basescu, si opozitia parlamentara recita la fel, dar de pe scene diferite, cunoscuta arie "Nu e momentul!" din opera pentru trombon si dragoste de tara.
In momentul in care ai deschis gura si ai spus acea propozitie, ea ajunge instantaneu peste tot si produce efecte in planul imaginii. ... In momentul acela Toader vorbea la telefon, n-a fost atent la logica textului si a luat o decizie gresita.
Fostul premier a declarat pentru Mediafax ca Ion Iliescu a respectat programul de reforma cu care Guvernul fusese investit in 1991, dar ca "momentul divortului brutal" a fost in septembrie 1991.
De parca momentul in care Udrea va fi supusa testului cel mare ar putea veni mai repede decat cred multi. ... Produsul e finisat indelung si lansat pe piata atunci cand se estimeaza ca a venit momentul lui, nu mai devreme.
Senatorul Sergiu Nicolaescu a declarat, pentru NewsIn, ca va ramane senator independent, dupa demisia sa din PSD, va parasi Comisia de cultura si va ramane in functie pentru restul mandatului, precizand ca va devoala motivele demisiei sale la momentul potrivit.
In prima categorie intra toate societatile care se incadreaza in momentul de fata in cerintele UE, putind oricind sa intre pe piata comunitara, la concurenta cu celelalte firme.
Purtatorul de cuvant al Oficiului de Stat pentru Inregistrarea Inventiilor si Marcilor (OSIM), Valeriu Geambazu, ne-a precizat ca in momentul acesta exista doua posibilitati de inregistrare a unei marci.
Statul roman a incasat de la Ford pentru Daewoo Automobile Romania doar 122% din cat facea fabrica de autoturisme din Craiova la momentul privatizarii. ... valoarea reala a Daewoo Automobile Romania (DWAR) in momentul privatizarii era de opt ori mai mare decat a cerut statul de la Ford.
"Nu as avea nicio ezitare daca PSD si PNL vin cu un program de consolidare a reformelor structurale sa desemnez un prim-ministru care sa le aduca la guvernare (...) Dar, cel putin la momentul de fata, prin declaratii si incompetenta, imi confirma ca nu sunt pregatite sa vina la guvernare in vreme de criza", a precizat Basescu.
Da, dar din momentul preluarii noului job, PSD va deveni fostul meu angajator. ... Dar in momentul asta ar fi, evident. ... Din momentul publicarii numirii mele in Monitorul Oficial, o sa fac parte din aceasta presa, intr-un fel.
Momentul solstitiului de vara marcheaza inceputul verii astronomice. ... Dupa momentul solstitiului de vara, durata zilei incepe sa scada, iar a noptii sa creasca, timp de 6 luni, pana la 21 decembrie, momentul solstitiului de iarna.
Simti publicul din momentul in care ai pasit pe scena. ... Deliciul salii nu a fost atat momentul in care el a coborat in sala si a dat mana cu spectatorii si nici semnarea de autografe direct pe scena, ci copiii pe care Ottawan i-a luat alaturi de el.
google-analytics.com