Cautare

5367 de rezultate pentru "montuga momentul maichael" (4.19 secunde)
Mai mult, el a sustinut ca relatiile cu PD vor fi reluate in momentul in care democratii vor fi condusi de oameni care stiu sa se tina de cuvant.
Cand ar fi momentul potrivit pentru ca UDMR sa se delimiteze de putere? ... Exista in momentul acesta o viziune pentru viitorul mai mult sau mai putin indepartat, in privinta acestei miscari?
"In momentul in care nu mai exista venituri care sa acopere creditul si banca nu mai poate incasa banii, aceasta executa contractul de credit.
Televiziunea Telesport a fost lansata pe piata audiovizualului romanesc pe 1 decembrie 2003, fiind detinuta si condusa la momentul respectiv de Horatiu Nicolau.
Cea mai uzitata este aceea a montarii unei guri false la bancomat, care culege aceste informatii in momentul in care clientul baga cardul in aparat.
In contextul in care stim asta si avem date adunate din 1918 incoace despre gripa, s-au creat modele matematice despre modul in care se pot previziona o serie de aspecte legate de gripa, in momentul in care la nivel planetar se da o alerta de tip pandemic - care n-a fost usor de dat, inclusiv din punct de vedere politic - sa incepi pe urma sa zici ca o fi sau n-o fi, ca se cheltuie banii si altele, e o traznaie.
Momentul Brejnev al SUA (Autor: ... Este, daca vreti, momentul Brejnev al SUA, amintind periculos de invazia trupelor Tratatului de la Varsovia in Cehoslovacia. ... Inceputul sfarsitului URSS este tocmai momentul august 1968. ... Ungaria a ramas o democratie functionala, iar momentul lui Orban va trece.
Mariustuca.ro / Testul care calculeaza momentul optim pentru efectuarea fertilizarii in vitro (Autoare: ... Cercetatorii spanioli au realizat un test cu ajutorul caruia se poate calcula momentul ideal pentru implantarea embrionului in uter.
Nu cred ca putem discuta de un pericol in momentul de fata in privinta virusului Zika (Autoare: Magda Marincovici / mariustuca.ro) Virusul Zika, confirmat in mai multe tari din Europa (Marea Britanie, Italia, Olanda, Portugalia, Danemarca, Elvetia) nu este de temut in Romania, in momentul de fata, spune prof.
Ai un simt practic extraordinar si momentul cu cei dragi va fi unul reusit. ... Ai nevoie de niste lucruri noi pentru casa si este momentul sa apelezi la banii pe care ii aveai pusi deoparte.
O sfera luminoasa cu diametrul de 20 de metri Intr-o clipa, cei care erau la bordul elicopterelor au incremenit in momentul cand au observat o sfera luminoasa de culoare rosie care venea din stanga lor. ... In momentul acela, pilotii au incetinit viteza pana aproape de zbor la punct fix.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
"In momentul de fata avem 8 primari PNL in judet, dupa alegerile de la Gradina.
Orisice prim-ministru are datoria sa isi crediteze colegii de cabinet pe seama competentei sau a biografiei personale in momentul in care acestia isi asuma portofoliile.
In momentul in care asteptarile ii sint inselate, iar increderea in comunitate este grav afectata, vine un om si-i promite. ... "In momentul acela am intrebat ce se intimpla acolo si pe cine aplauda toata multimea aia.
Potrivit unor martori, incidentul s-a produs in momentul in care o angajata a casei de schimb valutar care ar fi avut asupra sa bani a iesit din unitate, vrand sa urce intr-o masina.
Lucrurile incep sa arate mult mai bine, deci este momentul sa fie elaborata o viziune pentru viitor, astfel incat acesta sa fie condus de propria conceptie despre dezvoltare a tarii, nu de factorii externi care vin si impun ca lucrurile sa mearga intr-o directie sau alta.
Pentru ca trebuie sa retinem un aspect - in momentul in care prognoza este mai mica si veniturile estimate sunt mai mici pentru ca aceste venituri vin in forma unei cresteri sau descresteri economice, suplimentar sau se reduc. ... Care ar fi momentul optim?
- Ai sa razi, dar nu stiam ca el este Serban Georgescu in momentul in care ne-am cunoscut. ... Este momentul nostru tandru si unic. ... - In momentul de fata, colectia e pe diverse serii, modele si tipuri de piele si tot vom mai creste.
Profesorul Irinel Popescu a punctat insa ca necesitatea de transplant este mai mare decat ceea ce se acopera in momentul de fata.
google-analytics.com