Cautare

909 de rezultate pentru "monica" (3.12 secunde)
Prevederile acestei hotarari de guvern au fost invocate si de mi-nistrul Justitiei, Monica Macovei, care a sustinut ca pachetul legilor sigurantei trebuie sa primeasca avizul CSAT inainte sa fie aprobate de Executiv. ... "Doamna Monica Macovei se refera la o hotarare de guvern.
Aviz negativ de la Macovei Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe, a anuntat ca ministrul Monica Macovei are obligatia sa avizeze acest act normativ.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, ar putea candida ca independent pe listele Partidului Democrat la alegerile pentru Parlamentul European din mai, au declarat ieri surse din PD.
AMP critica si avertismentul de joi al ministrului Justitiei, Monica Macovei, potrivit caruia amendamentele aduse OUG 131 privind DIICOT "sunt menite a decredibiliza procurorii".
Ministrul demisionar Mihai Razvan Ungureanu conduce in topul increderii in membrii Cabinetului Tariceanu, urmat de ministrul Justitiei, Monica Macovei, si de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, reiese dintr-un studiu INSOMAR realizat in perioada 15-20 februarie. ... Urmatoarea pozitie a fost ocupata de ministrul justitiei, Monica Macovei (13%).
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat ieri ca agreeaza initiativa ministrului Admninistratiei si Internelor, Vasile Blaga, privind legalizarea prostitutiei si asteapta proiectul de lege pentru a-l aviza. ... Monica Macovei a pierdut votul de incredere al parlamentarilor din opozitie care incercau s-o inlature din functia pe care o detine.
Nota de fundamentare a ordonantei de urgenta prin care premierul Tariceanu a amanat euroalegerile de la 13 mai pentru al doilea semestru al anului poarta o singura semnatura, a presedintelui Autoritatii Electorale Permanente, in locul rezervat ministrilor care ar fi trebuit, potrivit legii, sa semneze, Vasile Blaga si Monica Macovei.
Cum o mai percepe partidul dumneavoastra, la acest moment, pe Monica Macovei? ... Totusi, Monica Macovei este inca ministru, pentru ca motiunea de cenzura impotriva ei nu o obliga sa demisioneze.
Iar sursele liberale au si ele dreptatea lor, tinand cont de soarta celor mai reprezentativi ministri PD, Vasile Blaga si Monica Macovei.
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca premierul Calin Popescu-Tariceanu si-a informat colegii, in sedinta Biroului Politic Central, ca a avut o discutie "transanta" cu Vasile Blaga si Monica Macovei, solicitandu-le sa respecte "principiul solidaritatii guvernamentale".
Presedintele Traian Basescu a trimis, tot luni, ministrului justitiei, Monica Macovei, acceptul sau privind anchetarea ministrului comunicatiilor si tehnologiei informatiei, in dosarul privatizarilor strategice, asa cum a solicitat Parchetul General.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda, posibilul succesor al ministrului Monica Macovei, a facut ieri un repros public la adresa ministrului Justitiei. In opinia sa, Monica Macovei incearca sa se erijeze in singura luptatoare impotriva coruptiei si isi promoveaza o imagine falsa care sa mascheze neajunsurile din sistem.
AFP si Reuters nu ne vad bine Agentiile de presa internationale si-au exprimat teama ca indepartarea unor ministri precum Monica Macovei sau Vasile Blaga ar putea incetini reformele.
"Sa vedem ce au de gand sa faca si apoi vom comenta daca fac bine sau rau", a declarat Gelil Eserghep, cu precizarea ca nu este de acord cu cele relatate de data recenta de presa germana, care a facut lobby pentru fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei.
Pe lista lui Gusa sunt inclusi Vasile Blaga, Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Cezar Preda, Elena Udrea, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Monica Macovei.
Langa el, toti liderii PD- Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cezar Preda, Anca Boagiu, Dorel Onaca- care i-a fost si bodyguard, la iesirea in multime, Stelian Dutu, decoltata Elena Udrea, tinuta de vorba de Romulus Minca, foarte interesat, de altfel, de pieptul generos expus de democrata blonda, dar si PLD-istii Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Cristian Boureanu si Mircea Iustian, alaturi de Monica Macovei.
ªi ceilalþi lideri PD ºi PLD, alãturi de Monica Macovei, prezenþi la miting s-au adresat mulþimii, înfierând Parlamentul ºi îndemnând poporul sã voteze „NU“ la referendum.Iliescu ºi-a tras mineri parlamentariTraian Bãsescu le-a vorbit oamenilor dupã ce a fluturat mai întâi steagul românesc pe acordurile Ciuleandrei.
"Desi reclamantul initial, Monica Macovei, in calitate de ministru al Justitiei, avea posibilitatea sa conteste decizia CNSAS, in mod surpinzator, decizia data ca urmare a admiterii contestatiei nu a fost atacata in justitie nici de Monica Macovei si nici de Ministerul Justitiei, ceea ce atesta fie o complicitate implicita cu persoana cercetata, fie un dezinteres la fel de criticabil", apreciaza PIN.
Directorului cotidianului "Ziua", Sorin Rosca Stanescu, a fost audiat in legatura cu petitia trimisa de acesta in care a acuzat faptul ca, "netinandu-se cont de prezumtia de vinovatie", i s-au "facut presiuni" din partea ministrului Monica Macovei".
Revenind la spectacol, Giulio Bertola a mentionat ca va fi prezentat de vedeta TV Andreea Marin-Banica si ca la el si-au confirmat deja participarea Irinel si Monica Columbeanu, Sorin Oprescu, noul primar al capitalei, Cristian David, ministrul de Interne, Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor, edilul din Oradea, ambasadorul Italiei la Bucuresti, precum si multe alte VIP-uri carora li s-a rezervat un spatiu special cu cca.
google-analytics.com