Cautare

909 de rezultate pentru "monica" (3.40 secunde)
1980 - O cunoaste, la Facultatea de Matematica, pe colega Monica Tatoiu. Sima isi asuma paternitatea Teoremei lui Fermat, sperind ca-i va inchide astfel gura colegei Monica.
Anul viitor vom continua planul de extindere regionala si vom incepe in ianuarie cu lansarea in Croatia", a declarat Monica Cadogan, director general Vivre Modelul Vivre este unul de private sales (vanzari private), in care utilizatorii se inregistreaza pe site si au acces la promotii limitate ca timp si preturi reduse pana la 50%.
amenda de 20.000 de lei (propusa de Radu Herjeu) si somatie publica (propusa de Monica Gubernat).
Filmarile pentru aceasta emisiune au inclus inregistrari inedite cu multipla campioana olimpica Monica Rosu, presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, Gabi Toncean, presedintele Federatiei Romane de Kempo, Amatto Zaharia, designerul de incaltaminte Ionut Glavan sau violonista Graziella.
Monica Niculescu (foto), cea mai bine clasata jucatoare romana in ierarhia mondiala feminina (locul 30), s-a calificat ieri in optimile de finala ale turneului de la Auckland (Noua Zeelanda), dotat cu premii totale in valoare de 220.000 de dolari.
Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu (nr. 31) s-a calificat ieri in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de mare slem al anului, gratie victoriei cu 4-6, 6-4, 6-1 in fata frantuzoaicei Pauline Parmentier.
In ceea ce le priveste pe jucatoarele din Romania, Sorana Cirstea, eliminata in turul trei la Melbourne, a urcat patru locuri in clasament, iar slatineanca Monica Niculescu, ajunsa tot in turul trei, se mentine pe locul 32.
Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Simona Halep s-au calificat, ieri, in optimile de finala ale turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2.168.000 de dolari. Monica a reusit calificarea in "optimi"
Cap de serie numarul 29 si locul 33 WTA, Monica Niculescu a fost invinsa, cu 4-6, 6-3, 3-6, de frantuzoaica Stephanie Foretz-Gacon, pozitia 75 in ierarhia mondiala.
Pe tabloul feminin desimpluvor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Pe tabloul feminin de simplu vor fi prezente Monica Niculescu, Simona Halep, Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu, calificate conform pozitiei in clasamentul WTA. La dublu, Romania va fi reprezentata de perechile Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu si Sorana Cirstea/Simona Halep.
Monica Niculescu a fost in 2012 jucatoarea romana cu cei mai multi bani castigati din tenis, peste 450.000 de dolari. ... Monica Niculescu (locul 59 WTA) - 406.372 - 2.337.579;
Alexandra Cadantu a urcat de pe 62 pe 59, cu 950 de puncte, in timp ce Monica Niculescu a coborat zece locuri, de pe 53 pe 63, cu 895 puncte, dupa ce a abandonat in sferturi la Florianopolis, unde castigase anul trecut.
Monica Niculescu a coborat de pe 61 pe 62, cu 853 de puncte, iar Alexandra Dulgheru a inregistrat o urcare, de pe pozitia 97 pe 94, cu 602 de puncte. ... La dublu, Monica Niculescu este jucatoarea romana cel mai bine clasata.
Romania, invinsa de Germania in Fed Cup, dupa ce si Monica Niculescu a pierdut meciul cu Petkovici!
In data de 8 mai a fost organizata conferinta de presa pentru lansarea celei de-a sasea editii a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, prilej cu care au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnita Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Valeria Racila van Groningen, presedinte BRC, Ramona Zanfirescu, Purtator de cuvant, OMV Petrom, Kurt Leitner, CEO, Porsche Romania, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Florin Florea, Presedinte, Federatia Romana de Atletism, Monica Calota, director ANPCDEFP â€" Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.
Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc • Pierrot Lunatecul Teatrul Masca - 9 iun 2014, ora 19:00 Regia: ... Madalin Mandin, Andreea Samson, Monica Anastase, Axel Moustache • Steaua fara nume Teatrul National de Televiziune - 9 iun 2014, ora 19:30 Regia:
Cred ca este important pentru o mama sa impartaseasca copiilor grija pentru imaginea sa, asta conteaza in viata poate mai mult decat am crede", a marturisit Monica Iagar.
A descoperit-o atunci cand a aparut Monica Anghel. In rest, e doar spectacol. Mai bun; mai prost ... Dragi Prieteni, Zi cu valoare sa fie!
Printre invitatii speciali care au onorat acest eveniment ce marcheaza un deceniu de avangarda in designul de interior s-au numarat reprezentanti ai Casei Regale a Romaniei, diplomati - consilierul cultural al Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, Yan Jianwu, presedintele Asociatiei ‘‘Romano-Marocana pentru Cultura si Dezvoltare‘‘, El Mouatamid Radouan, atasatul comercial USA Cunningham Jim, parlamentari si oameni politici, decanul Facultătii de Arhitectură, Iulian Moldovan, oameni de afaceri si vedete precum Liza Panait, Monica Tatoiu, Cristian Tintareanu, Ion Haiduc, Romanita Iovan, Adina Buzatu, Cristian Brancu si Oana Turcu, Nora Seroussi, Diana Visan, Ion Oncescu, Andrei Pitis, Nadia si Mihai Popescu, Stelian Milu, scluptor Elena Stanescu, Iulia Preda, Marina Coanda Bundoc, Denisa Nechifor, Elena Osteaca, Doru Iuga, Monica Iagar, Sorin Marcus, Laurentiu Solomon, Csilla Negoita, specialisti in design interior, arhitectură
google-analytics.com