Cautare

3714 de rezultate pentru "monden autohton 21 martie" (2.68 secunde)
Spectacolul Lord Of The Dance de la Bucuresti - din data de 14 martie a starnit interesul unui numar foarte mare de spectatori. ... Lord Of The Dance va sustine pe 14 martie la Bucuresti doua reprezentatii: ... Preturile biletelor pentru spectacolul din 14 Martie 2014, ora 16.00 sunt urmatoarele:
Vezi ce ai voie sa mananci, timp de 40 de zile Postul Pastelui incepe pe 3 martie.
Artisti plastici din Calarasi - Romania au expus recent, la Chisinau, la un secol de la Unirea Basarabiei cu Romania, pentru a sarbatori omagierea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania ce s-a desfasurat intre 25 - 27 martie, la Chisinau si in raionul Calarasi.
Martie aduce vreme frumoasa. ... Prognoza in tara SAMBATA (2 martie) Vremea se va raci, valorile termice devenind apropiate de cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii.
Ora de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie. Pentru trecerea la ora oficiala de vara, ceasurile sunt date inainte cu o ora, astfel ca duminica 31 martie, care are 23 de ore, este cea mai scurta zi din an.
La inceputul lui februarie si la sfarsitul lui martie e bine sa urmati un regim de crutare pentru pancreas. ... Din martie pana in iulie se fac simtite afectiunile cronice. ... Pana la inceputul lui martie se poate simti o scadere a fortelor si apar disfunctii digestive si in functionarea ficatului.
Nucleul interguvernamental al Francofoniei a fost creat la 20 martie 1970, odata cu infiintarea Agentiei de Cooperare Culturala si Tehnica (ACCT). Din acest motiv, incepand de la aceasta data, ziua de 20 martie marcheaza Ziua Internationala a Francofoniei.
27 martie 1918 - Unirea romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Pe 27 martie se implinesc 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, un eveniment deosebit de unitate nationala, care a generat crearea Romaniei Mari.
Prognoza METEO pana in martie 2017:
Temperaturile medii vor inregistra, in urmatoarele 3 luni, valori pozitive in majoritatea regiunilor tarii, in timp ce precipitatiile anuntate vor fi peste media climatologica in cea mai mare parte a tarii, releva prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul martie - mai 2017, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Horoscop dragoste martie 2017 (Autoare: Gheorghe Mihaela) In luna martie unele zodii vor avea noroc in dragoste, in timp ce altele ar putea intampina unele dificultati. ... In luna martie, cei care sunt singuri se pot indragosti. ... In martie, Gemenii nu stau tocmai bine la capitolul relatii si iubire.
Sambata spre duminica Romania trece la ORA DE VARA, iar ziua de 26 martie - duminica - va fi cea mai scurta din an, ea avand numai 23 de ore.
25 Martie - Ziua Nationala a Greciei Marea Revolutie a poporului elen din 1821 a fost un urias efort al neamului nostru pentru scuturarea unei indelungate sclavii de 4 veacuri si restabilirea libertatii si demnitatii natiunii noastre.
Artisti plastici din Calarasi - Romania expun la Chisinau si Calarasi(MD) la un secol de la Unirea Basarabiei cu Romania, pentru a sarbatori omagierea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania ce se va desfasura intre 25 - 27 martie in raionul Calarasi (MD) si Chisinau, dupa cum urmeaza:
Echinoctiul de primavara este, in 2019, pe 20 martie, la ora 23.58, ora Romaniei si este sarbatorit de Google printr-un doodle special.
Duminica, 8 martie 2020 Duminica, 8 martie, desi vremea se raceste, in regiunile sudice si sud-estice, mercururul din termometre urca pana la 17 grade Celsius.
Pe de o parte nu pot sa dau aceasta informatie, mai ales in ceea ce priveste nivelul accizelor pentru ca atunci s-ar crea un gol in acea perioada si, pe de alta parte, agentii economici nu s-ar mai aproviziona cu materiale tocmai pentru ca ar astepta sa scada acciza, sa le cumpere la alte pret, iar populatia s-ar retine, nu in ceea ce priveste produsele de baza, dar in ceea ce priveste alte produse, nu si-ar mai cumpara sa spunem un televizor daca ar sti ca TVA-ul se reduce cu 4% in martie, ci l-ar lua in aprilie.
Editiile din acest an ale celor trei manifestari expozitionale legate de industria hoteliera de pe litoral organizate de institutia camerala constanteana beneficiaza de 3000 de metri patrati de suprafata de expunere, a precizat ieri Mihai Daraban, presedintele CCINA, la deschiderea oficiala a celor trei targuri organizate in perioada 15-18 martie a.c.
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Universitatea din Oradea (Facultatea de Stiinte Socio-Umane) si Fundatia Ruhama, a desfasurat, in perioada martie-aprilie, o cercetare in cadrul proiectului "Cariere. ... Datele privind structura actionariatului indica o pondere covarsitoare a actionariatului integral autohton (82%) si doar 5% integral strain, restul fiind mixt (13%).
Intact Media Group isi consolideaza continutul online "Bucuresti, 12 martie 2013 - Intact Media Group, cea mai mare platformă ... Intact Media Group este cea mai importanta platforma multimedia din Romania cu capital integral autohton si un public de 10 milioane de romani in fiecare zi".
google-analytics.com