Cautare

3714 de rezultate pentru "monden autohton 21 martie" (3.08 secunde)
Raportat la nivelul din februarie 2007, productivitatea a fost in martie cu 11,4% mai mare. Pe de alta parte, salariile au crescut in martie fata de februarie cu doar circa sapte procente, si asta mai mult datorita primelor acordate cu ocazia Pastelui.
Primii bani ce trebuia virati la firmele de asigurari, în contul personal al fiecarui aderent, sunt aferenti lunii martie 2008.
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012.
Gandeste UNIQA!” se desfasoara in perioada 12 Martie â€" 3 Mai 2015 si se concretizeaza prin spoturi TV (PRO TV, Prima TV, RTV, Realitatea TV, National Geographic, AXN, AXN Black, AXN White, Paramount Channel, Comedy Central Extra, TLC, Realitatea TV Cluj, Transilvania Live), prin microsite-ul:
Turneul National FOTBAL MUZICAL va fi debuta vineri, 24 martie, ora 19.00, la Iasi (Sala Polivalenta). ... vineri 24 martie: Iasi / sambata 25 martie: Botosani / duminica 26 martie: Buzau / luni 27 martie: ... 28 martie:
Turneul National FOTBAL MUZICAL va fi debuta vineri, 24 martie, ora 19.00, la Iasi (Sala Polivalenta). ... vineri 24 martie: Iasi / sambata 25 martie: Botosani / duminica 26 martie: Buzau / luni 27 martie: ... 28 martie:
Google omagiaza femeile printr-un logo special de 8 Martie Google si-a schimbat, marti, logoul de pe pagina principala, pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii, noua imagine sugerand in mod simbolic ipostaze ale femeii moderne.
Logoul Google de astazi, 20 martie 2012, prin care sarbatoreste echinoctiul de primavara, sugereaza ca primavara isi intra in drepturi. Luna martie aduce primavara.
Google marcheaza ziua de 8 MARTIE cu un doodle special Ziua Internationala a Femeii ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII se sarbatoreste anual pe 8 Martie, iar Google o marcheaza si in 2017 cu un doodle special.
Ziua internationala pentru eliminarea discriminarii rasiale este marcata anual, la 21 martie, incepand din 1961. ONU a decis ca in perioada 21 martie - 28 martie, sa fie celebrata "Saptamana solidaritatii cu popoarele care lupta impotriva rasismului si a discriminarii rasiale".
• Ii puteti citi articolele atat pe blogul personal, pe care scrie din martie 2006, cat si pe blogul Marketing20, un proiect dedicat in totalitate marketingului si comunicarii in mediul online.
Sambata, 18 martie 2017, a avut loc lansarea mondiala a mult-asteptatei animatii 3D Smurfs: ... Animatia va rula in avanpremiera din 25 martie a.c.
In luna martie, visele Berbecilor se vor implini. ... Taurii au luna martie la dispoziție sa inceapa o viata noua. ... Racii au o luna in care trebuie sa-si rezolve toate problemele care ii framanta, iar luna martie vine peste ei cu rezolvarea tuturor problemelor discutand cu ceilalti.
De 8 Martie, cand dintr-o data devenim sensibili, ne aducem aminte de mame, de surori, de femei in general. ... a fost 8 Martie. ... Romania, cuprinsa de febra unui 8 Martie celebrat in intreaga lume, a uitat ca, in copilarie, invatam ca Ziua de 8 Martie este ziua mamicilor.
Logan PickUp va iesi la vanzare in primele 3 luni ale anului, cel mai probabil in martie. ... Insa cel mai important eveniment pentru producatorul autohton va avea loc in a doua jumatate a anului.
Numarul falimentelor companiilor din Romania a crescut, in perioada ianuarie - martie 2009, cu 55,7%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, iar numarul firmelor noi inmatriculate a scazut cu 34,4%. ... 771, comparativ cu perioada ianuarie - martie 2008.
Peste vreo doua saptamani semnam contractul, vor fi inca doua-trei proiecte semnate in luna martie pentru modernizarea a sase strazi si bulevarde. ... Luna martie este obligatorie pentru inceperea lucrarilor. ... Pentru aceste bulevarde speram ca la sfarsitul lunii martie sa semnam contractul de finantare.
Potrivit calendarului pentru concursul la sefia ANI, pana in 28 februarie, candidatii trebuie sa-si depuna planul de management, iar in 15 martie vor sustine proba scrisa.
Senatorii au respins initiativa legislativa privind consacrarea zilelor de 21 martie (Newruz) si 6 mai (Kadarlez) ca sarbatori legale - sarbatori foarte vechi dedicate primaverii la popoarele turcice.
Potrivit unui comunicat de presa remis azi Agerpres, daca in toamna vor fi chemati la urne pentru modificarea Constitutiei, 38,8% dintre romani afirma ca sigur se vor prezenta, adica mai putin comparativ cu scorurile inregistrate in aprilie (40,8%) sau martie (43%).
google-analytics.com