Cautare

983 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta tv" (3.83 secunde)
Nastase, pe post de vedeta reloaded Prima zi a Congresului PSD a fost una soft, spre deosebire de ultimele evenimente similare de acest gen cu care social-democratii si-au obisnuit audienta.
Una peste alta, Zilisteanu e de parere ca, in urmatorii doi-trei ani, terenurile din sud vor deveni vedeta tranzactiilor imobiliare.
Societatea craioveana a fost, saptamâna trecuta, vedeta Bursei de Valori Bucuresti, având o apreciere de 74,9%.
Vedeta Tv cere, pe blogul personal, reluarea concursului pentru a-l putea inlocui pe iubitul Elenei Basescu. ... Si daca n-ar sti, ce?", scrie prezentatoarea Tv pe blogul personal.
- Dan Bitman, personaj de succes, consilier al ministrului de Finante este garantia pentru creditul tau imobiliar (desi in reclama TV, el canta si se scalambaie impreuna cu o baba sclerozata si cu niste spalati pe creier).
Evenimentul a fost moderat de vedeta de televiziune Simona Balanescu. La eveniment a participat si Andreea Esca, vedeta stirilor PRO TV, care s-a aratat incantata de magiunul de Topoloveni.
Vedeta tv a confirmat casatoria cu primarul Pandele, dar a spus ca formeaza un cuplu doar de o luna de zile si ca nu se va chefui foarte mult la nunta, deoarece amandoi mirii sunt abia iesiti din doliu - Firea dupa sotul ei, Pandele dupa tatal sau, informeaza Click.
"A fost singura oara in viata mea in care m-am gandit la o femeie atat de mult si mi-am dat seama ca daca nu fac pasul acesta sunt un tampit", a adaugat vedeta de televiziune, citat de Agentia de presa mondena.
Infopress.tv informeaza: ... Vedeta nu a vrut sa stie dinainte daca va avea fetita sau baiat, mai bine surpriza. ... Si cu emisiunea tv?
Infopress.tv informeaza: ... Vedeta spune ce cadouri le cumpara de copiilor din viata sa. Gianina dezvaluie cum ii place ei sa aleaga numele copiilor, spune cati copii isi doreste si ce planuri are pentru urmatorii cinci ani.
Noua victima, noua "vedeta" a tipului asta de "divertisment" e o faptura care in mod limpede nu poate fi suspectata de discernamant. Ioana Tufar - asta e numele fiintei- isi imagineaza, in ratacirea perpetuua care e existenta ei, ca a devenit un fel de vedeta.
Pe vremea aceea, Iuliana prezenta la TVR emisiunea "O vedeta populara", si a fost martor direct la impacarea Mariei Ciobanu cu Ion Dolanescu. ... "L-am cunoscut pe Ion Dolanescu in anii cand prezentam emisiunea "O vedeta populara", la TVR 1.
Si totusi cei de la Antena 3 il invita pe scena si-l prezinta ca pe o mare vedeta, ca pe un stalp de sustinere cand sandramaua democratiei se clatina.
- Cred ca in anul 2006, de cand am devenit senioara, pentru ca la juniori nu te poti considera vedeta, practic e doar debutul in gimnastica in momentul trecerii de la juniorat la seniorat.
Teo Trandafir vrea sa-l BOTEZE pe "Vasilica 2014", bebelusul lui Carmen Bruma si al lui Mircea Badea Prietena foarte buna cu Mircea Badea, vedeta ar vrea sa-i boteze baietelul. ... Vedeta a anuntat in luna noiembrie ca este insarcinata.
Fosta realizatoare TV a povestit ce dieta a tinut ca sa ajunga la greutatea pe care si-a dorit-o. ... Dupa nasterea micutului David a mai slabit 6-7 kilograme, dar pentru ca isi dorea sa ajunga la 55 de kilograme, vedeta s-a apucat de regim.
Trecuta prin mari suferinte, vedeta a reusit sa invinga cancerul la san si acum duce din nou o viata normala. ... Sheryl Cole nu este singura vedeta care a invins cancerul la san.
Vedeta e o gurmanda si nu a rezistat tentatiei culinare propusa de iubit! ... Vedeta a primit de ziua ei o geanta Hermes Birkin editie limitata, dar si un colier.
vedeta arata incredibil de bine la 61 de ani, multe tinere putand fi geloase pe frumusetea ei. ... E, fara doar si poate, cea mai mare vedeta care a pasit pe scena X Factor.
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
google-analytics.com