Cautare

983 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta tv" (3.03 secunde)
Cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania si de peste ocean, vedeta Valentina Pelinel a dat recent startul unei conferinte organizata la The Library, in incinta Mobexert Pipera. ... Alaturi de Valentina, la eveniment a fost prezenta si mama ei, de la care vedeta a mostenit frumusetea.
Expertii in nutritie citati de publicatia RadarOnline spun ca vedeta de la Hollywood ar cantari numai 35 de kilograme la cei 1,70 metri pe care ii are.
Vedeta TVR a facut o fapta buna si a lansat deja provocarea catre alte trei persoane publice, Loredana Groza, Marius Manole si Andreea Raicu, care la randul lor ii vor provoca pe altii.
Vedeta apeleaza, se pare, tot mai des la serviciile medicilor esteticieni pentru a-si face modificari la nivelul fetei. ... Ei bine, acum vedeta se pare ca si-a mai facut o interventie care i-a schimbat complet fizionomia, astfel ca romanii au fost socati cand au vazut-o in emisiune, pe 1 Decembrie.
Ceea ce pentru o vedeta TV, zice jurnalistul, ar fi un lucru putin ciudat! ... Stim doar ca Porumbel Catalina si-a facut aparitia in lumea televiziunilor de stiri la postul Realitatea TV ca reporter.
Ce i-a zis legat de vaccin In cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la PRO TV de pe 21 martie 2019, Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu au discutat despre vaccin. ... Actrita si fosta vedeta PRO TV nu si-a exprimat parerea proprie legata de vaccin.
Pe 1 martie, vedeta de televiziune a anuntat ca va avea un copil, se pare o fetita, iar recent a primit o veste buna si in plan profesional. ... Vedeta Antena 3 a anunțat ca este insarcinata de 1 Martie, vestea venind pe pagina retelei sociale Instagram.
Vedeta este din ce in ce mai pufoasa, iar motivul este simplu: ... Pentru a fi slaba, vedeta facea sacrifii enorme, mai exact aceasta nu manca.
Vedeta columbiana a cantat cele mai cunoscute piese ale sale, precum Hips don't lie sau Whenever, Wherever.
Ieri, mare scandal mare, pe motiv ca un anume ziar a publicat anumite poze cu o anume vedeta din show-biz-ul autohton.
Laurette si-a pierdut catelusul, insa acesta ar fi pe mana unei doamne, care nu vrea sa il inapoieze. Vedeta a fost nevoita sa apeleze la politie.
Si ca sa fie si mai clara imaginea, ei bine, cuplul cel mai cel - el vedeta, ea asijderea vedeta (si inca una siliconata) - are probleme.
El ca el, dar tarancuta ajunsa peste noapte "vedeta"... ... O singura emisiune si realizezi ca orice papusica proasta poate ajunge "mare vedeta, mare".
Si atunci, ca si acum, Vadim Tudor era o vedeta. ... Au fost si singurele momente cand nu a mai fost vedeta.
Pe langa tot felul de prezentatori TV deveniti "actori" cu acte in regula si alte "actrite" fabricate pe platourile de filmare, alese pe spranceana dupa formele apetisante si mai putin dupa performantele in actorie sau dupa talent, actorii seriosi par - cel putin in opinia mea - picati ca din luna.
Motorul franco-german si-a demonstrat vitalitatea, iar cancelarul german Angela Merkel, vedeta reuniunii, a devenit vedeta europeana a zilei. Viitorul presedinte, Portugalia, ambitioneaza, la randul sau, o performanta - definirea textului noului Tratat, care va fi ratificat fie de parlamentele nationale, fie, in doua-trei tari, prin referendum.
Baiatul, cu angoase si frustrari, poate deveni, peste ani, un mic dictator, unul mic, si la stat si la sfat, care nu va putea accepta nici o contrazicere si va jigni, peste ani, cu tupeul unui om carunt si vedeta veche, pe oricine care i se opune.
Vedeta a fost asteptata la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa dea socoteala intr-un dosar in care este acuzata de santaj.
O vedeta de la noi a fost diagnosticata gresit de medici! A luat medicamete pentru o boala pe care nu o avea si a ajuns sa se ingrase 25 de kilograme.
O soferita de 81 de ani din Oradea a ajuns vedeta pe TikTok, dupa ce unul dintre nepotii sai a publicat un videoclip online, in care se vede cum femeia conduce pe centura din oras.
google-analytics.com