Cautare

983 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta tv" (2.85 secunde)
Frumoasa vedeta nu o sa petreaca insa Pastele la Craiova, alaturi de familia sa, caci a confirmat prezenta, sambata viitoare, la nunta prietenei ei, Valeria Marini.
Astfel, vedeta vrea sa fie supusa unei noi interventii chirurgicale pentru extirparea ovarelor, tot de teama de a nu face cancer la fel ca mama ei, care a murit la varsta de 56 de ani de cancer ovarian, scrie inquisitr.com.
Vedeta este cu atat mai incantata cu cat lucreaza cu o super echipa de manageri, agenti si producatori muzicali. ... In aceasta toamna, vedeta isi va promova si piesa "If you give me love", compusa de Keo, pe care a inregistrat-o intr-un studio din Los Angeles.
Desi arata foarte bine, vedeta TVR1 face sport cat se poate de des, chiar si de doua ori pe zi. ... In paralel, pastrez cele 30 minute de gimnastica zilnica, dimineata", spune vedeta.
Vedeta tocmai ce s-a intors de la Hong Kong, acolo unde a fost invitata la deschiderea magazinului de ceasuri U-BOAT. ... In lume exista doar zece astfel de exemplare realizate intr-o serie limitata, iar cel purtat de vedeta este al doilea la numar din aceasta serie de ceasuri.
Vedeta s-a indragostit pe loc de peisajele de vis din comuna Poiana Stampei. ... Vedeta TVR a fost impresionata de harnicia baietilor din Poiana Stampei si n-a scapat nicio ocazie sa invete la randul sau lucruri noi.
Azi dimineata, dupa petrecerea de ziua ei, frumoasa vedeta a plecat inspre Miami, acolo unde va sta sase zile.
A fost vedeta - adevarata vedeta. Dar acest fenomen al teatrului a creat mereu evenimente, in cei 75 de ani de activitate artistica.
Inul a fost vedeta tinutelor de zi, in principal in culoarea specifica tuaregilor, albastru electric. ... Salvarii ce pot devein fusta vor fi cu siguranta vedeta acestei veri, asa cum vor fi si vestele impletite si bluzoanele lejere, petrecute si "dotate" cu gluga fantezie.
Frumoasa vedeta a venit in tara special pentru a prezenta un eveniment la Bucuresti, si anume Simpozionul "Descopera Fascinanta Calabrie". ... Chiar si asa, vedeta a atras toate privirile, caci a afisat o silueta de invidiat si a primit nenumarate complimente din partea invitatilor!
Vedeta a fost invitata luni seara la Gala World Music Awards 2014, de catre Emin Agalarov, un artist cunoscut si apreciat din Azerbaijan, cu care colaboreaza pe plan profesional si caruia ii pregateste un spectacol de mare anvergura in luna septembrie la Bucuresti, aceasta find o "escala" in Capitala, in cadrul turneului mondial pe care Agalarov il are in acea perioada.
Vedeta isi conduce astazi tatal pe ultimul drum Vestea ca i-a murit tatal a cazut ca o secure in viata Mihaelei Radulescu, vedeta resimtind din plin durerera pierderii unui parinte, o suferinta care nu poate fi comparata cu nimic altceva.
Vedeta trebuia sa ajunga la New York, acolo unde avea o intalnire importanta, insa din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a furtunii de zapada anuntata in metropola americana, zborul sau de luni a fost anulat.
Formator de opinie pe diverse domenii, vedeta propune o serie de conferinte axate pe subiecte cum ar fi frumusetea, moda, calatoriile, dar si relationarea in cuplu. ... Si chiar sa interactionam fata in fata cu specialisti care ne vor face viata mai frumoasa," a marturisit vedeta.
Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului: ... Ii astept pe toti cei interesati sa se inscrie la adresa [email protected]", a mai adaugat vedeta.
Cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase femei din Romania si de peste ocean, vedeta da startul unei conferinte, in cadrul careia va oferi sfaturi despre frumusete, dieta, sport si stil de viata sanatos.
Desi vremea a fost una destul de capricioasa, ploaia facandu-si simtita prezenta din plin, atat vedeta cat si publicul iubitor de folclor s-au simtit bine in compania invitatilor.
Vedeta si-a facut aparitia la evenimentul de deschidere intr-o rochie super sexy si a atras privirile tuturor, pentru ca vestimentatia a fost, ceva mai transparenta in partea de sus.
N-ai s-o mai recunosti pe vedeta care canta "Amor, amor" In urma cu 15 ani, Cristiana Raduta cucerea lumea muzicala cu ajutorul lui Laurentiu Duta, compozitorul pieselor ei.
Fiind un formator de opinie, cu o experienta profesionala dezvoltata, vedeta si invitatii sai, ii indeamna pe toti cei care doresc sa participe la un eveniment unic sa li se alature: ... "Imi place sa ma simt ca un copil in vacanta!" In continuare, vedeta a adaugat:
google-analytics.com