Cautare

3095 de rezultate pentru "mijoace de transport in comun" (8.19 secunde)
PMB anunta reconfigurarea retelei de tramvaie. Ce linii STB urmeaza sa fie desfiintate Primaria Capitalei propune reconfigurarea retelei de tramvaie ale Societatii de Transport Bucuresti pentru scaderea timpilor de asteptare si cresterea capacitatii de transport.
Peste 1,3 milioane de euro din bugetul Craiovei vor fi cheltuiti pentru participarea regiei locale de transport la un proiect de mobilitate si reducere a consumului de energie.
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Pentru ca in urma acestui eveniment nu este clar unde va fi construit viitorul pod, permiteti-mi sa reiau argumentele aduse de primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, dintr-o mai veche scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta.
Senatoare Roxana Paturca a sustinut de la tribuna Senatului Romaniei o declaratie politica, intitulata: ... PODUL CALARASI - SILISTRA!, declaratie pe care o puteti citi in continuare.
Preconizata licitatie care ar fi trebuit sa fie organizata de societatea publica de transport local pentru achizitia a 40 de autobuze noi va avea loc pe data de 19 decembrie.
Parcul mijloacelor de transport în comun va fi reînnoit pâna la sfârsitul anului.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
Un numar de 80 de statii de transport public vor fi modernizate la Piatra Neamt, cu o investitie de peste 4,8 milioane de euro.
Romania, Ungaria si Austria ar putea inainta Comisiei Europene un proiect pentru obtinerea unor fonduri europene destinate dezvoltarii comune a coridorului dunarean, a declarat marti ministrul de externe Cristian Diaconescu.
Din luna septembrie, craiovenii vor avea la dispozitie, pentru a circula prin oras, 48 de autobuze nou-noute. In vederea achizitionarii mijloacelor de transport in comun, RAT Craiova organizeaza licitatie la sfarsitul acestei luni.
Obiectul interpelarii:Desfiintarea Judecatoriei Macin si a Parchetului de pe langa Judecatoria Macin In cadrul deplasarilor pe care le efectuez in colegiul in care am fost ales am primit din partea mai multor primari un memoriu prin care invedereaza ministerului pe care il conduceti deserviciile pe care desfiintarea Judecatoriei si a Parchetului din Macin le-ar avea asupra justitiabililor.
Mijloacele de transport in comun vor circula pe benzi special destinate lor, pe Bd. ... Carol I potrivit unui studiu comandat de Primaria Capitalei. ... De asemenea, Primaria Capitalei a transmis deja Administratiei Strazilor planul de introducere a benzilor unice pe Splaiul Independentei intre Podul Cotoceni si Piata Unirii.
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii.
Ziarul Financiar informeaza :Proiectul autostrazii care va lega Marea Neagra de Marea Baltica, discutat in octombrie.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Victor Ponta a declarat luni ca intalnirea cu liderul PNL, Crin Antonescu, si cu reprezentantii PC a avut ca scop stabilirea unei pozitii comune vizavi de sesiunea extraordinara si pentru ca opozitia sa fie pregatita cat mai bine pentru a putea da jos Guvernul la toamna.
In cadrul evenimentului organizat vineri la depozitul de la Fundulea, unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanti, OSCAR a prezentat in premiera, intr-un format inedit noua imagine a companiei.
Cam asa arata stadiul in care se afla infiintarea noului serviciu de sub aripa Consiliului Judetean, mai exact Autoritatea Judeteana de Transport, care ar trebui sa fie gata pana la sfarsitul lui mai, dar, desi se afla in perioada alocata pentru a vedea "lumina zilei", stadiul in care se gaseste arata ca va mai dura mult pana acest serviciu va fi disponibil.
google-analytics.com