Cautare

3669 de rezultate pentru "mihai botez adjud" (2.65 secunde)
Vicepresedintele AVAS, Constantin Botez, a declarat la inceputul lunii ca Autoritatea a comandat un studiu conform caruia este mai rentabila privatizarea Electrica Serv in forma actuala, dar analizeaza si posibilitatea de divizare a firmei, pe fondul unui interes masiv din partea investitorilor.
Colegiul Director al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a stabilit ca Automobile Craiova sa înapoieze cele 27 de milioane de euro considerate ajutor de stat pâna la sfârsitul lunii iunie, a declarat ieri, pentru NewsIn, vicepresedintele AVAS, Constantin Botez.
Colegiul Director al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a stabilit ca Automobile Craiova sa înapoieze cele 27 de milioane de euro considerate ajutor de stat pâna la sfârsitul lunii iunie, a declarat ieri, pentru NewsIn, vicepresedintele AVAS, Constantin Botez.
Nu am avut bani nici sa-mi botez nepoata", s-a plans alt muncitor. Energoconstructia are aproximativ 200 de angajati si presteaza servicii in special pentru Complexul Energetic Rovinari.
Santierul Naval Constanta a fost, vineri, 15 mai a. c. , gazda ceremoniei de botez pentru tancul chimic "Norient Scorpius" (foto), construit pentru "Interorient Navigation Company".
Serviciile complete pe care restaurantul le ofera vor duce la reusita evenimentului dumneavoastra fie ca este nunta, botez, aniversare sau petrecerea companiei dumneavoastra.
La botez a urlat tot timpul. Cred ca o sa ajunga un mare cantaret. Rep.: Si o sa semene cu matusa, nu?
Sper, totusi, sa nu botez un copil pe care sa-l cheme "Vasilica 2014". M-am obisnuit cu ideea. O sa-l strig "Vasy", cu y" a spus Teo pentru revista Story, scrie eva.ro.
Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Stefan Iordache (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Ion Caramitru, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Marin Moraru, Iurie Darie, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografică
Am botezat 3 copii si urmeaza sa-l botez si pe al patrulea", spune Mihaela Serban. "Am viata mea si nu ma voi incurca niciodata cu niciun strain, nu doresc acest lucru si nu ma intereseaza personajele straine, eu cred ca romanii nostri sunt cei mai buni.
E drept, catastiful bisericii Uspenia din Botosani, unde, la 21 ianuarie 1850, a fost adus pentru sfantul botez micutul zamislit in miez de iarna, la Ipotesti, mentioneaza nasterea sa la "15 gherar 1850"...
Sarmaua, daca indeplineste conditia esentiala a continutului ridicat de porc, se potriveste la nunta, botez, divort, avort, inmormantare, pe scurt la orice chiolhan.
Purtarea ciudata a mamei si refuzul acesteia de a-i da certificatul de nastere se elucideaza pentru Paul atunci cand aceasta este nevoita sa ii spuna adevarul despre numele sau de botez, Mathry, ca si despre fostul domn Mathry.
pentru ca ea a avut contract de exclusivitate cu ProTV pentru cununia civila si nasterea copilului, si-a dorit sa ramana in relatii bune si cu noi si de aceea l-a invitat pe unul din reporterii nostri la cununia religioasa si la botez.
De asemenea, nu putem omite faptul ca este prenumele de botez al printului Harry, fratele mai mic al lui William.
Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului stralucesc deja stelele altor mari personalitati, precum Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Stefan Iordache (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Ion Caramitru, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Marin Moraru, Iurie Darie, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.
Carmen e numele de botez, numele nasei sale. Doar cand era la scoala i s-a spus Silvia Claudia, prin clasa I-a si a II-a, dar nu ii placea, apoi toata lumea i-a spus Carmen”, a dezvaluit Cati, mama lui Carmen si sotia lui Adi Minune.
S-a dus la un episcop si a primit de la el sfantul botez. Si-a tuns parul capului, s-a numit Eugeniu si foarte de dimineata s-a dus in graba la o manastire.
Asta nu inseamna deloc ca eroina se descurca mai bine atunci cand e prezenta la evenimente publice, iar o inmormantare, un botez si o prezentare de concept media ne reamintesc de ce ne-am indragostit in 2001 de Bridget Jones.
La Sfantul Ioan Botezatorul a venit in cel din urma Insusi Fiul lui Dumnezeu, Iisus Christos, ca sa fie botezat cu acest botez al pocaintei, iar Sfantul Ioan vazandu-L a spus:
google-analytics.com