Recent, a avut loc inaugurarea Restaurantului Casa Vitan si a Clubului E-MOTION din Calea Vitan 199.
Restaurantul cu specific romanesc , international si turcesc ofera clientilor o gama variata de preparate si atmosfera necesara organizarii oricarui eveniment.
Serviciile complete pe care restaurantul le ofera vor duce la reusita evenimentului dumneavoastra fie ca este nunta, botez, aniversare sau petrecerea companiei dumneavoastra.
Proprietarii restaurantului, oamenii de afaceri de origine turca Atilla Guncan, Cem Zeren si Mehmet Babacan doresc ca acest loc sa fie pe masura astepatarilor clientilor sai.
Doresc sa ofere calitatea si rafinamentul bucatariei romanesti internationale si turcesti, sa fie locul ideal pentru petreceri private, sa fie locul in care muzica si atmosfera de club sa-si relaxeze clientii si mai ales sa fie locul unde se poate lua pranzul sau cina indifferent de preferintele culinare.
Departamentul de catering va oferi clientilor sai servicii de calitate bazate pe diversitatea meniul si a promtitudinii dar mai ales a calitatii preparatelor.
Asa cum spun proprietarii unul din punctele forte ale acestei locatii este bucataria, aceasta fiind una dotata cu aparatura foarte performanta incepand de la frigidere pana la cuptoare pentru pitza, gratare cu carbuni si masini de gatit profesionale. Ingredientele folosite vor fi rafinate, proaspete si de buna calitate. Painea servita aici este preparata in fiecare zi in bucataria restaurantului de bucatari priceputi de origine romana si turca.
In fiecara duminica puteti servi la Casa Vitan in restaurant sau pe terasa un branch delicious cu numai 30 ron, intre orele 10.00 si 13.00.
La inaugurare au participat, alaturi de directorii de banci, si Alexandru Mavrocordat - consulul Romaniei la Istanbul, Dan Cozma - director Romtelecom. De decorarea acestui restaurant s-a ocupat un pictor de la Policolor.
"In restaurantul Casa Vitan si in clubul E-Motion s-au investit 370.000 de euro. Restaurantul are specific international, turcesc si romanesc", ne-a spus Cem Zeren, unul dintre actionarii acestui restaurant.
Restaurantul si clubul sunt deschise de la ora 9.00 pana la ultimul client.