Cautare

3669 de rezultate pentru "mihai botez adjud" (3.25 secunde)
Create cu dragoste si grija, rochitele Sipet de sidef sunt dorite de catre orice fetita, in timp ce sarafanele, cearsafurile brodate sau trusourile de botez au devenit daruri de suflet, cu care mergi la sigur atunci cand vrei sa faci un dar rafinat.
Ma refer la numele cu care sunt chemati si cunoscuti de cei din jur, la cel de botez deci si nu la cel si asa cum figureaza el in actele de nastere.
Irina Ciuncanu participa la targul din curtea MTR cu obiecte superbe traditionale, din Gorj, costum de dama, costum de barbat, brauri la 150 ron de lana, vestute de lana la 200 ron de lana, camasi de barbat la 200 ron, camasi de copii la 200 ron, toca din lana diverse modele - la 50 Ron, vestute si diverse costumase de botez, pardesie de lana stilizate.
Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie - la o aniversare, la un botez, la o logodna - ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente.
Drept pentru care, atata timp cat a fost, pana in anul 2007, datoria catre oastea tarii, alaturi de botez, nunta si moarte, a fost privita ca o etapa de importanta cruciala in viata taranului, ca un eveniment initiatic major, ca o veritabila Taina laica.
"Toate usile au fost fortate, chiar si cea de la baie. Este ca un botez: tocmai terminasem curatenia", a explicat Tanase. (C.C.)
In afara parintilor si rudele celor doi miri, la festivitate au fost prezenti si cativa colegi de partid ai lui Cristian Adomnitei, printre care fostul viceprimar al Iasilor, Camelia Gavrila, consilierul local Radu Botez, directorul Autoritatii de Sanatate Publica, Mihnea Hurmuzache, dar si subprefectul Iatilor, Vasile Etcu.
Tot prin decizii ale premierului, publicate in Monitorul Oficial, Ion Minzina si Ioan Nani au fost numiti vicepresedinti ai Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), fiind eliberati Emil Bentan si Constantin C. Botez.
Mai ieri, suparat ca unii ziaristi dezaproba cumetria sa cu Bercea Mondialu", Mircea a spus:"Cui ar fi trebuit sa cer voie sa botez?
Sper ca vi-l mai amintiti pe ministrul prins cu ocaua mica, ale carui doua prenume identice, unul serios si unul de alint, reprezinta ori o balbaiala a nasului de botez, ori una a parintilor care si-au lasat o marja de siguranta pentru cand ar trebui sa-l urecheze si i-au spus "Ioan" si au adaugat o picatura de rasfat in prescurtarea familiara a aceluiasi prenume, atunci cand i-au spus si "Nelu".
Ministrul Oprea are planuri mari cu viitoarea uniune de centru-stanga Liderii UNPR au lansat Platforma de centru-stanga, baza doctrinara pentru Uniunea Social Progresista, al carei "botez" e preconizat pentru sfarsitul lunii decembrie.
Parintele lui politic si nasul lui de botez ca Prostanac, Ion Iliescu, a redevenit cancerul partidului si al tarii, iar pe cei care l-au sustinut in campania pentru prezidentiale i-a numit" tovarasi"- a facut asta un ins care isi datoreaza ascensiunea publica exclusiv "tovarasilor".
Ce joc face Maior, nas de cununie si botez al cuplului Daciana Sarbu&Victor Ponta? Isi serveste patronul institutional sau finii ?
Basistii il stimuleaza pe Basescu sa mictioneze pe taina propriului botez si a propriei cununii, doar ca sa profite ei de pe urma lui sau sa scape de santaje.
Omul care nu scapa nici un prilej de a trage un folos personal, cat de mic, indiferent de imprejurare, de pe urma viilor sau a mortilor, din turta de botez sau coliva de la mormant.
Cele mai frumoase evenimente din viata Fie ca este vorba de nunta, botez, zi aniversara sau petrecere de pensionare, cu SC Dunarea SA totul devine extrem de simplu pentru ca poate pune la dispozitie tot:
Directorul general al Electrica, Nicolae Coroiu, a fost eliberat joi din functie de catre Consiliul de Administratie al societatii, care a primit mandat in acest sens de la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, a declarat ieri  vicepresedintele AVAS, Constantin Botez.
„Sunt aproape 4.000 de angajati cu care Ford va trebui sa încheie un acord social“, a spus Constantin Botez, membru în comisia de privatizare.
„Sunt aproape 4.000 de angajati cu care Ford va trebui sa încheie un acord social“, a spus Constantin Botez, membru în comisia de privatizare.
„Sunt aproape 4.000 de angajati cu care Ford va trebui sa încheie un acord social“, a spus Constantin Botez, membru în comisia de privatizare.
google-analytics.com