Cautare

68 de rezultate pentru "metrorex" (2.65 secunde)
Proiectul centurii feroviare a Capitalei urmeaza sa fie dezvoltat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) si vizeaza realizarea unor puncte intermodale si de transfer de calatori intre operatorii CFR Calatori, Metrorex si Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).
Bucurestiul este unul dintre putinele orase din Europa care are o calea ferata de centura de aproape 80 km, folosita pana acum numai pentru transportul de marfa", a spus Gheorghe Udriste, directorul general al Metrorex.
Potrivit Metrorex, in 2015 va fi dat in folosinta tronsonul Drumul Taberei-Eroilor care cuprinde un numar de 10 statii (Eroilor, Academia Militara, Orizont, Favorit, Drumul Taberei 34, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Valea Ialomitei - statie depou, Brancusi, Raul Doamnei).
Conducatorii auto sunt rugati sa circule cu maxima atentie in zonele mai sus mentionate si sa respecte semnificatia indicatoarelor si a marcajelor rutiere. Lucrarea este realizata de Metrorex, institutie aflata in subordinea Ministerului Transporturilor.
"In toamna vom lansa licitatia pentru construirea metroului Gara de Nord - Aeroport Otopeni, iar din iarna incep lucrarile" a declarat directorul general Metrorex, Gheorghe Udriste.
Conform premierului, guvernul va discuta cu premierul despre "Polivalenta de care in sfarsit ne apucam", pe langa alte probleme cum ar fi cele legate de gestionarea RADET sau a Metrorex.
Daca, la inceput, "ring" putea fi gasit doar in principalele statii de metrou, in prezent, in fiecare zi, incepand cu ora 6.30, ziarul se distribuie in aproape toate statiile Metrorex.
Potrivit directorului Metrorex, frezele sunt deja in pamant la Academia Militara. De acolo incepe saparea tunelului spre Drumul Taberei. Nu se va lucra concomitent.
Metrorex va aloca suma de 38,5 milioane lei pentru proiectul magistralei 6 care va lega Gara de Nord de Aeroportul Henri Coanda, al carei termenul de punere in functiune al liniei este anul 2020 la solicitarea UEFA.
Linia M5 a Metroului din Bucuresti este o magistrala in constructie, planificata de Metrorex pentru a deservi locuitorii cartierelor Drumul Taberei si Piata Iancului.
Este promisiunea venita pe Facebook din partea ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, care a scris pe pagina sa ca Metrorex va urca, saptamana aceasta, in SEAP documentatia privind proiectarea si executia proiectului.
150 de oameni pentru deszapezire Juniorii de la Metrorex, de la Liceul "Aurel Vlaicu" din Bucuresti, echipe de old-boys, dar si voluntari si spectatori, in total aproximativ 150 de oameni, vor incepe in aceasta dimineata, la ora 7:00, degajarea de zapada a suprafetei de joc.
B365.ro : Magistrala 4 de metrou modifica Nordul Capitalei: Lac de agement, artere noi si linii de tramvai Proiectul de prelungire a liniei de metrou Parc Bazilescu-Lac Straulesti a fost introdus de Primaria Capitalei in dezbatere publica.
Pe viitor, vom extinde serviciul de plata si acces prin folosirea numarului scurt 1700 si pentru alte planuri tarifare Metrorex, cum ar fi pentru abonamentele lunare", a declarat Gabriela Voinea, Senior Product Manager, Orange Romania.
Acestea se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman din Baneasa Shopping City si de la Piata Romana, Magazinele IQ BOX, reteaua de magazine Say partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Beraria H, precum si in ziua concertului, la intrare.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet.ro (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii, langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, pe self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe), precum si in zilele de festival, la intrare si pe aplicatiile de IOS si Android IaBilet.
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar:
18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara, la casieria Salii Palatului, Magazinele Germanos, Orange, InMedio, Kaufland, Librariile Carturesti, Mihai Eminescu si Humanitas, Posta Romana.
18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C.
google-analytics.com