Cautare

68 de rezultate pentru "metrorex" (3.22 secunde)
Metrorex estimeaza ca pana in 2015 s-ar putea finaliza si urmatoarele statii ale magistralei 4, si anume Laminorului si Zarea.
Anunt METROREX. ... De asemenea, documentatia pentru atribuirea contractului de lucrari se afla in faza de revizuire, in acord cu prevederile Contractului National, au transmis oficialii Metrorex, compania care administreaza metroul bucurestean, potrivit ZF.
Anuntul a fost facut de Catalin Homor, director de investitii al Metrorex. ... Investitiile pe care Metrorex le-a programat pana in 2020 se ridica la 900 milioane euro, din care 600 milioane euro vor fi asigurate din fonduri europene.
Sefii sindicatului de la metrou au fost interceptati in timp ce discutau solutii din manualul mafiotilor, pentru a rezolva conflictul cu ministrul Drula si seful Metrorex.
Un tren Metrorex a deraiat in zona statiei Piata Romana. ... In urma informatiilor furnizate de dispeceratul Metrorex, a fost vorba de un incendiu produs la o rama de metrou care are o defectiune tehnica.
Salarii cuprinse intre 2.000 si 3.000 de lei, primesc si angajatii Transelectrica (2.996,44 lei), ai Companiei Romane de Aviatie Romavia (2.813,29 lei), ai Societatii Nationale de Radiocomunicatii (2.580 de lei), ai Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime (2.445,04 lei), ai Metrorex (2.425,03 lei) si ai Companiei Nationale Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti, unde castigurile medii lunare ale angajatilor sunt de 2.652 de lei, de aproape doua ori mai mult decat pe celalalt aeroport al Bucurestiului, "Aurel Vlaicu", unde se castiga in medie 1.277,81 lei.
SN CFR (30 de milioane de euro pentru a face curatenie in garniturile de tren), Metrorex, Aeroportul Otopeni, Gara de Nord, Posta Romana, Registrul Auto Roman, un contract cu cele doua baze militare americane din judetul Constanta.
Campania este gratuita, prin parteneriate cu Metrorex, cu RATB si cu alte societati. Astfel, in 400 de mijloace de transport in comun, dotate cu afisaj electronic, mesajele campaniei vor fi reluate la fiecare 5 minute, in timp ce in celelalte mijloace de transport vor fi postate afise.
In cadrul acordului actual, FMI si Guvernul monitorizeaza evolutiile financiare pentru zece companii de stat, respectiv Compania Nationala a Huilei, Termoelectrica, CFR SA, CFR Calatori, Campania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Metrorex, CFR Marfa, Electrificare CFR, Compania Electrocentrale Bucuresti si Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare.
o Modificarea cadrului legislativ de trecere a Metrorex in subordinea PMB; o Integrarea tuturor retelelor de transport din punct de vedere al sistemului de taxare;
In perioada 2010-2011, conducerea ANRMAP, prin efectuarea unui "artificiu" ilegal, a hotarat inlocuirea sanctiunii cu amenda cu cea a avertismentului, la amenzi in cuantum total de 385 000 lei, amenzi care vizau, printre altele, Primaria Tg Mures, CJ Galati sau Metrorex.
Becali candideaza din partea USL si se va confrunta cu fostul director al Metrorex, Gheorghe Udriste (ARD), si cu generalul in rezerva Mircea Chelaru (PPDD).
Pe lista MApN mai apar primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, deputatul Cezar Preda, fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, actualul primar de la Slatina, Darius Valcov, fostul director Metrorex, Gheorghe Udriste.
Firma suedeza BOMBARDIER are si ea un contract de lucru cu societatea craioveana, impreuna cu care livreaza rame de metrou pentru METROREX Bucuresti.
Printre fericitii castigatori se numara societati ca Romgaz, Electrica, Metrorex, Aeroportul International Henri Coanda, Posta Romana sau Tarom, care au reusit sa demareze programe care le pot garanta viabilitatea.
Compania, reprezentand o divizie a grupului canadian Bombardier inregistrata in Germania, activeaza pe piata romaneasca din anul 1996 si a livrat din 2000 si pana in prezent companiei Metrorex 260 de vagoane de metrou, precum si trei sisteme de semnalizare, in valoare totala de 300 de milioane de euro.
Metrorex S.A. anunta publicului calator noile denumiri ale unor statii de metrou stabilite in urma dezbaterii publice pe aceasta tema, la care au participat locuitori ai Municipiului Bucuresti precum si Agentia de Stategii Guvernamentale, dupa cum urmeaza:
In plus, Arcom a solicitat Metrorex facilitarea accesului in respectiva locatie, pana la soseaua de centura, in conditiile in care exista o linie de suprafata finalizata.
Metrorex a scos la licitatie proiectul prin care cere realizarea unui studiu de fezabiliate pentru Magistrala 7, Alexandriei - Voluntari, in valoare de aproape 13 milioane de euro, potrivit site-ului e-licitatie.ro.
Accesul soferilor in parcare se va face pe baza abonamentelor sau a biletelor RATB sau Metrorex. Cu o luna inainte de finalul anului, lucrarile la noua parcare sunt departe de a fi terminate.
google-analytics.com