ring" doreste sa le multumeasca tuturor cititorilor care au ramas fideli in toti acesti ani, dar si partenerilor si colaboratorilor, datorita carora este in acest moment cel mai citit cotidian local din Romania, cu o audienta de 125.000 de cititori/ editie.
Daca, la inceput, "ring" putea fi gasit doar in principalele statii de metrou, in prezent, in fiecare zi, incepand cu ora 6.30, ziarul se distribuie in aproape toate statiile Metrorex. Mai mult, "ring" ajunge, in fiecare dimineata, in majoritatea spitalelor din Capitala, in facultati si malluri, in numeroase institutii de stat, dar si in cladiri de birouri. Pe scurt, in mii de locuri din Bucuresti si nu numai, distributia fiind in prezent in continua extindere.
Asa cum redactorul sef al publicatiei, Alexandru David, declara in primul numar "ring" din 2008, ring inseamna: "o redactie intreaga, in randurile careia veti recunoaste semnaturi cu state vechi in presa romaneasca, se va stradui, zi de zi, de luni pana vineri, sa demonstreze ca si in Romania GRATIS poate sa insemne CALITATE". Si in 2013 obiectivele cotidianului au ramas aceleasi.