Cautare

110 de rezultate pentru "metro" (3.29 secunde)
Din partea comerciantilor, documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry Romania SRL, Real-Hypermarket Romania SRL, Romania Hipermarché SA, Selgros Cash&Carry SRL, Carrefour Romania SA, MGV Distri Hiper SA si Kaufland Romania SRL.
Este cazul companiei Minteger Impex SRL, care construieste pe o suprafata de zece hectare un cartier rezidential situat la 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Inspre Metro ar trebui sa se regaseasca Minteger, Magnolia Residence, EMIA Construct si altii. Case se mai construiesc pe Brestei (Eurocartier).
Peste 21 milioane de euro reprezinta investitia pentru construirea si amenajarea celui de-al doilea hypermarket Real din municipiul Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu, in apropierea centrului comercial Metro I, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Tjeerd Jegen, directorul general al companiei Real Hypermarket Romania.
Inelul rutier al orasului este insa departe de a se inchide, in conditiile in care Centura de Sud nu mai este o prioritate, in schimb a devenit prioritara soseaua care ar lega zonele Selgros si Metro.
Documentul a fost semnat de reprezentantii Metro Cash&Carry, real,- Hypermarket, Cora, Selgros Cash&Carry, Carrefour, Auchan si Kaufland, din partea retailerilor, si de Romalimenta, Asociatia Romana a Carnii, Asociatia Patronala din Industria Laptelui, Patronatul National al Viei si Vinului, Rompan, Patronatul Roman al Carnii de Porc si Uniunea Nationala a Crescatorilor de Pasari, din partea patronatelor din industria alimentara.
Angajatii filialei de la malul marii a grupului "Tiriac Autorulate", amplasata in vecinatatea Metro II, isi dau singuri cu "firma-n cap".
Totodata, au mai constatat comisarii OPC, supermarketul Metro oferea fursecuri preambalate avand grasime pe ambalaj din cauza nerespectarii conditiilor de depozitare mentionate de producator pe eticheta.
Studiul a fost realizat de Metro Media Transilvania pentru Fondul de garantare a depozitelor in sistemul bancar in octombrie 2009, pe un segment de populatie adulta, neinstitutionalizata, a Romaniei.
Alexandrion, CitiBank, Coca-Cola, Groupama, LG, McDonald’s, METRO, Murfatlar, Nestle, Nordic/Rio Mare, Omniasig, Procter&Gamble, Prima TV, Sankt Petersburg, Unilever.
Institutia bancara elvetiana, UBS, a lansat un nou cod de tinuta care reglementeaza pana in cel mai mic detaliu modul in care angajatii trebuie sa se prezinte la locul de munca. Inclusiv lenjeria intima are un capitol special in noul cod de tinuta, relateaza metro.co.uk.
Mariana Vaduva (33 de ani) s-a asociat cu Delia Popescu (32 de ani) si impreuna cu sotii lor, Mihai si Daniel, vor sa porneasca o afacere in familie, un service auto, undeva in spate la Metro.
In timp ce Carrefour, Auchan, Kaufland, real, Billa au paginile un lucru, Metro are 15 fani si foarte putine postari.
Kaufland, parte a grupului german Lidl Schwartz, este al doilea jucator din comertul romanesc, dupa Metro Cash&Carry, in functie de cifra de afaceri.
Piata de desfacere este pe tot teritoriul Romaniei, de la micile magazine, la lanturile de supermarketuri Metro, Selgros, Billa, Auchan.
Fundeni, Dragonul Rosu, Metro Colentina) - Voluntari. Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Catalin Baba, Razvan Mustea, Claudia Boghicevici, Bogdan Dragoi si Lucian Bode sunt propunerile PDL pentru ministri in Cabinetul Ungureanu.
Tine sa precizeze insa ca are o colaborare buna cu cele mai mari lanturi de retail (Metro, Real, Selgros, Careefour, Billa, MegaImage, Auchan, Cora sau Kaufland).
Evocasa Viva se afla la numai cateva minute de centrul Brasovului, in imediata apropiere de scoala locala, lacul Noua, gradina zoologica,hipermarketuri si supermarketuri (Metro, Carrefour, BricoStore, Kaufland, Macro Mall, Media Galaxy, Selgros si Praktiker).
Ponderea vanzarilor in comertul traditional este de 55%, diferenta de 45% venind din comertul modern, produsele fiind deja listate in Cora si Metro.
Primele imagini-concept cu noul design al browserului au fost aratate in cadrul unei prezentari. Totusi, Firefox pentru Metro UI (Windows 8), va fi un pic diferit.
google-analytics.com