Cautare

70 de rezultate pentru "melodi cu ro mania" (2.79 secunde)
liniştită, cu ploicele rare şi cu zăpuşeală
nu care cumva sa ii puna mama dracului sa dea cu parul in aia care au pierdut alegerile, ca vai s-amar de ei.
Cu alte cuvinte, urmasii celui care a pacatuit purtau in spate povara timp de sapte generatii. Era o pedeapsa prea aspra, si-au dat apoi seama evreii, si au schimbat Legamantul cu Domnul, in sensul ca au convenit sa elimine aceasta nedreapta pedeapsa:
Mijlocul verii coincide cu sarbatoarea inchinata Sfantului Proroc Ilie. ... Mania Prorocului este indreptata deci impotriva raului din om si din toate obiectele cu care are acesta contact. ... Multi asteapta acum o motiune de cenzura, cu credinta ca aceasta va consfinti caderea Cabinetului Tariceanu.
Numai ca respectivii nu au mai asteptat finalizarea proceselor si au fugit unde au vazut cu ochii.
Campioni in vremuri demult apuse cu echipa nationala de handbal, dar cu o actualitate in domeniu ce lasa de dorit, cu putine si rare performante, cu infrastructura aproape la pamant, ne-am infatisat cu jalba in protap, in Germania, pentru a ne sustine candidatura pentru organizarea mondialului de handbal masculin seniori din 2009.
Violenta cu care domnul Gabriel Liiceanu a pravalit stanca rusinii peste doamna Mona Musca a contrariat pe multi. O violenta devastatoare pentru cea in cauza, cu atat mai strivitoare cu cat vine din partea unei somitati a spiritului romanesc contemporan.
La inceput mai timid, daca nu chiar dispretuitori fata de imbracamintea purtata de altii, romani cu venituri medii si chiar peste se indreapta azi in numar tot mai mare spre magazinele cu haine si incaltari "la mana a doua".
Suspendarea ministrului Teodor Atanasiu de catre presedintele Traian Basescu a atras mania liberalilor, care, prin cele doua varfuri de lance, Ludovic Orban si Crin Antonescu, si-au revigorat atacurile la adresa sefului statului.
Mai am senzatia, si asta fara a suferi de mania conspiratiei mondiale, ca ceea ce ni se intampla atat ca natie, cat si ca stat nu este in totalitate o vointa romaneasca.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. ... Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu a constatat, stand de vorba cu electoratul, ca "lucrurile sunt la fel de proaste ca si acum patru ani”.
Afisele "electorale" includ jocuri de cuvinte, texte cu mesaj umoristic sau imagini care produc efecte vizuale hazlii l Reprezentantii Aliantei D.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com