Cautare

1921 de rezultate pentru "medaliati cupa rominiei olt 2002 box" (3.63 secunde)
Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, deocamdata cei doi nu au fost incarcerati.
Sportivii de la clubul Power Gym Craiova (practicanti de K1) si cei de la Box Club Universitatea Craiova (practicanti de box) au disputat, la inceputul acestei saptamani, meciuri de antrenament. ... Am adoptat in acest sparring cu baietii antrenati de Constantin Cucu regulamentul de box.
O delegatie ce reprezinta municipiul Mangalia se va deplasa, in perioada 15 - 19 mai a.c., la Aywaille-Belgia pentru a participa la editia din acest an a Galei Internationale de Box Romania - Belgia.
Hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box Sala de sport multifunctionala este conceputa pentru a putea gazdui activitati sportive, precum hochei, handbal, baschet, gimnastica, tenis de masa, box, etc.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy.
Rectangle box, sau "island banner" cum il alinta advertiserii, este cel mai nou si cel mai generos format de publicitate disponibil in reteaua ARBOmedia.
Ii multumesc instructorului meu de box Gigi Hadid, in varsta de 21 de ani, este unul dintre modelele care se afla pe val in ultima perioada, iar aparitiile ei sunt fie indragite la maximum de catre fani, fie sunt contrazise de cai care considera ca tanara nu are atuurile unui model, in ciuda frumusetii sale.
Yeti - Omul Zapezilor, pe primul loc in box office-ul nord-american: ... Animatia Yeti - Omul Zapezilor/ Abominable, de Jill Culton si Todd Wilderman, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 20,85 de milioane de dolari in weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
Fotbalistii de legenda ai Universitatii vor juca duminica la Ianca, judetul Olt, cu prilejul inaugurarii bazei sportive "Sebastian Domozina" ... Dovada sta faptul ca duminica, la Ianca (judetul Olt), locul de nastere, va fi inaugurata o baza sportiva ce va purta numele "Sebastian Domozina".
Daunele moratorii au fost calculate pentru perioada 17.04.2000-15.11.2002, dividendele trebuind sa fie achitate proportional cu cota de participare la capitalul social varsat. ... Diferenta reprezinta daune-interese moratorii pentru neachitarea in termen a dividendelor aferente anului 1999, calculate pina la 26.11.2002.
E evident ca gestul acesta nu i-a picat deloc bine presedintelui, dar adevaratele probleme ale Rominiei sint altele. Parerea mea e ca, chiar daca s-ar fi ajuns la anticipate, Alianta nu ar fi obtinut scorul visat, asa ca chestiunea asta cu anticipatele pare o utopie;
Euro a crescut cu 1% pina la ora 9.45 GMT (11.45 ora Rominiei), la 1,2321 dolari, cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni.
Poate doar heruvimul Miron Cozma, atunci cind i s-a pus in circa revocarea gratierii, si a dat cu anatema in toti conducatorii Rominiei de ieri si de azi, dar el oricum nu mai intra in discutie.
"Am ales acest nume al declaratiei mele de astazi, inspirat fiind de un articol cu acelasi titlu, formulat recent de laureatul Premiului Nobel pentru Economie, din anul 2002, economistul american Joseph Stiglitz.
din Craiova la Campionatul National pentru Copii, categoriile C1 (nascuti in anii 1999-2000), C2 (nascuti in anii 2001-2002) si C3 (nascuti in anii 2003-2004). ... Cei cinci medaliati cu bronz de la LPS "Petrache Triscu"
Ruland pe 75 de ecrane din toata tara, productia a inregistrat 31.310 spectatori si incasari de 702.342 lei, devenind astfel lider detasat in box office-ul național chiar din week-end-ul de lansare. ... Dupa Resident Evil (2002), Resident Evil:
Fostul vice al Slatinei a atacat in contencios administrativ la Tribunalul Olt hotararea de consiliu local prin care a fost inlocuit din functie. ... Curtea a mai dispus si ca Tribunalul Olt sa nu judece termenul de maine", a declarat ieri Darius Valcov.
Peste 100 de consilieri locali din aproximativ toate primariile din judetul Olt vor primi decizii de imputare a sumelor incasate in ultimii doi ani, in contul pensiei.
Presedintii filialelor judetene Olt ale PSD si PNL au anuntat, duminica, A®ntr-o conferinta de presa comuna, A®ncheierea A®ntelegerii dintre cele doua organizatii pentru sprijin si colaborare reciproca A®n turul doi al alegerilor locale si A®n activitatea Consiliului Judetean Olt.
In ianuarie, Bazac impreuna cu subsecretarul de stat Raed Arafat si cu membrii unei comisii de ancheta au hotarat ca trebuie sanctionat dur comportamentul doctorilor care l-au tratat cu indiferenta pe Mihai Constantinescu, pacientul de 63 de ani din Draganesti-Olt.
google-analytics.com