Cautare

1921 de rezultate pentru "medaliati cupa rominiei olt 2002 box" (3.95 secunde)
Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
Proiectul de lege si-a urmat calea procedurala, fiind adoptat, mai intai, in Camera Deputatilor, la data de 9 aprilie 2002, dupa care a fost trimis la Comisia pentru Cultura, Culte, Arta si Mijloace de Informare in Masa a Senatului, care adopta un raport favorabil cu majoritate de voturi.
Municipalitatea si-a motivat propunerea sustinand ca SC Fotbal Club "U" Craiova nu a respectat hotararea de consiliu din 2002, cand Consiliul Local (CL) a votat cumpararea de actiuni la club.
Indicele saraciei extreme, care analizeaza situatia populatiei cu un venit zilnic situat sub 2,15 dolari, adica sub 64,5 dolari pe luna, ceea ce inseamna mai putin de 2.000.000 de lei vechi pe luna, a scazut de la 16 puncte in 2002 la 12 puncte in 2003.
Conducerea Asociatiei Patronale a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002), care are sediul in Arad si reprezinta 190 de firme care detin cinci mii de camioane, a declarat, luni, ca soferii romani sunt discriminati fata de cei maghiari, pe teritoriul Ungariei, primind amenzile maxime pentru aceleasi nereguli pentru care maghiarii primesc amenzi minime.
Scopul urmarit de Traian Basescu, un scandal pe tema Adrian Nastase - constructie Zambaccian, se releva prima data prin comunicatul de presa, din 26 ianuarie 2002, al Primariei Municipiului Bucuresti, prin care Traian Basescu anunta ca "a transmis presedintelui Ion Iliescu si primului ministru Adrian Nastase trei documente ale Primariei care dovedesc constructia ilegala a imobilului din strada Zambaccian".
FC Steaua Bucuresti este alaturi de George Becali, omul caruia i se datoreaza performantele extraordinare din ultimul deceniu, perioada in care clubul nostru a reusit sa cucereasca trei titluri de campioana, o Cupa a Romaniei, o Super Cupa a Romaniei, 9 calificari consecutive in UEFA Champions League si UEFA Europa League, 5 calificari in "primavara europeana" si o semifinala de Cupa UEFA.
Alexandru Novac, aur la sulita, la Cupa Europei la aruncari lungi. Atletul roman Alexandru Novac a castigat medalia de aur, duminica, in proba de aruncare a sulitei, categoria Under-23, la Cupa Europei de aruncari lungi de la Leiria (Portugalia), cu performanta de 80,73 m.
Echipa de baschet feminin CSM Targoviste a castigat duminica, pe teren propriu, Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala competitiei formatia CSM Sportul Studentesc Bucuresti, scor 72-39 (36-19). ... CSM Targoviste recucereste Cupa Romaniei dupa o pauza de un sezon.
Am debutat cu dreptul in Cupa Europeana a Natiunilor din 2012! Romania - Portugalia 15-7 Romania a reusit sa castige primul meci din Cupa Europeana a Natiunilor din 2012, scor 15-7, impotriva reprezentativei Portugaliei.
Reprezentativa de fotbal a Zambiei a reusit imposibilul si a castigat, in premiera, Cupa Africii pe Natiuni (CAN) - editia a 28-a, dupa ce s-a impus duminica seara, la Libreville, in fata Coastei de Fildes la loviturile de departajare, scor 8-7.
"Cupa Energia", la Targu Jiu Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur. ... Fiorentina fusese scoasa in acel sezon si din Cupa Italiei.
In editia Cupei UEFA 1979/1980 si apoi in Cupa Campionilor Europeni 1981/1982, Universitatea a surprins Europa fotbalistica, echipa voastra fiind eliminata, in fazele superioare ale competitiilor, de echipe germane titrate, Borussia Monchengladbach (UEFA 1979/1980), respectiv Bayern München (Cupa Campionilor Europeni, 1981/1982).
Romania s-a impus clar in Belgia, in Cupa Europeana a Natiunilor Selectionata de rugby a Romaniei a invins cu scorul de 32-14 (15-9) reprezentativa Belgiei, intr-o partida din Cupa Europeana a Natiunilor, desfasurata sambata dupa-amiaza la Bruxelles.
Bayern s-a impus in Cupa Germaniei si in Supercupa Germaniei, in timp ce disputele din Bundesliga s-au incheiat ambele cu scorul de 1-1. ... 0-1 Cupa Cupelor: ... 8-23 Cupa Germaniei:
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Cu Spania si-au propus sa obtina calificarea la Cupa Mondiala din 2015, iar inceputul e promitator: ... scapa din nou de spanioli si plonjeaza in stilul "Superman" spre un eseu care trimite Romania, pentru a 8-a oara consecutiv, la Cupa Mondiala.
Rapid - Steaua, scor 1-2, in Cupa Ligii (optimi) Rapid a pierdut meciul cu Steaua, scor 1-2, sambata seara, in Giulesti, in optimile din Cupa Ligii - Adeplast, iar ros-albastrii s-au calificat in sferturi.
Romania - Polonia, calificari Cupa Mondiala Rusia 2018.
google-analytics.com