Cautare

1922 de rezultate pentru "medaliati cupa rominiei olt 2002 box" (3.02 secunde)
Licitatia a fost organizata de SC Olimp Estival 2002, proprietara complexului "Neptun". ... Actionarul majoritar al societatii Olimp Estival 2002 este AVAS care detine 54% din actiunile acestei companii cu profil hotelier si de alimentatie publica.
116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) are obligatia sa realizeze un acompaniament social personalizat pentru tinerii cu varste intre 16 si 25 de ani aflati in dificultate si confruntati cu riscul excluderii profesionale.
"In perioada 2002-2003, functionarii numiti in conducerea SC HIDROELECTRICA SA, folosindu-se de prerogativele functiilor in care au fost investiti, au constituit o asociatie suprapusa, paralela si mulata pe organigrama societatii care a folosit aceasta societate in scopuri contrare obiectivelor statuate legale, care au fost de natura sa submineze economia nationala prin afectarea functionarii sistemului energetic national in conditii de siguranta, cu repercusiuni grave asupra intregului sistem economic national", se arata in rezolutia Parchetului.Nucleul dur al baietilor desteptiPotrivit procurorilor, nucleul de baza al "asociatiei" era constituit din cinci persoane aflate in conducerea societatii HIDROELECTRICA:
Mai mult, in 2002, Fondul a dobandit calitatea de lichidator judiciar la doua banci in faliment, respectiv la Banca Romana de Scont incepand cu 16 aprilie 2002 si la Banca Turco-Romana incepand cu 3 iulie 2002.
DIICOT afirma ca in cursul anilor 2002 - 2003, constanteanul Emil Oprea, bucurestenii Teodor Petre Marin, Lucian Mazilu si doi cetateni irakieni, Abbas J.
76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca. ... 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, referitoare la baza lunara de calcul al contributiilor la sistemul asigurarilor pentru somaj.
174/2002 prevedea ca o treime din fondurile necesare reabilitarii termice a locuintelor sa provina de la bugetul de stat, 33% sa reprezinte subventie din partea autoritatilor locale, iar restul de 33% din valoarea totala a proiectului sa fie atrase de la asociatiile de locatari.
Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul. ... - V-ati indragostit in 2002, pe scena.
Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul. ... - V-ati indragostit in 2002, pe scena.
195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. ... 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare; ... 195/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cu exceptia situatiilor cand face dovada ca indeplineste conditiile prevazute de art.
Am inceput sa ma ocup de asta la sfirsitul anului 2002. ... Cind era adjunctul Politiei, s-a organizat in cel putin doi ani Cupa Politiei si mi s-a cerut sa dau eu protocolul, sa duc eu mincarea.
din Lunca Jiului a gazduit la sfarsitul saptamanii trecute prima editie a Cupei Constructorul 2012, care s-a adresat juniorilor nascuti in 2001 si 2002.
Nationala de fotbal a Romaniei a castigat ultimele trei meciuri cu Slovenia si are un bilant pozitiv, dar durerosul esec din barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2002 ramane viu in memoria suporterilor romani.
Nou promovata Bursaspor l-a "transferat" in vara lui 2002, numai ca Gica nu a reusit sa se impuna.
Liderii Opozitiei din judetul Olt au pregatit marti o surpriza de proportii reprezentantilor Uniunii Nationale PSD+PUR. ... Majoritatea celor care s-au aflat intamplator in preajma sediului Prefecturii Olt au zambit la vederea celor trei tepe, altii au aplaudat...
Sunt doua loturi, unul de la kilometrul 132 la 185, de la limita judetului Dolj cu Olt pana la limita judetului Olt cu Teleorman.
Oficialii formatiei FC Olt Slatina au inceput sa intareasca linia mediana, ieri fiind cooptat in lotul lui Dan Oprescu si mijlocasul dreapta Iosif Melcea, de la Muresul Deva, formatie pentru care a marcat de trei ori in turul campionatului.
Muntenii din caruta O alta intamplare stranie s-a petrecut pe malul raului Olt, in zona municipiului Dragasani, prin mai 1935. ... - Impreuna cu varul meu (eram amandoi flacaiandri de 16-17 ani), coboram spre Olt.
Doar doua cereri din totalul de 17 depuse la Prefectura Olt pentru despagubiri din partea statului fata de expropriatii din Cadrilater si Basarabia au fost aprobate de comisia judeteana. ... 290, dupa care au analizat stadiul solutionarii celor 17 dosare depuse in baza celor doua acte normative in judetul Olt.
Prima incercare a Consiliului Judetean Olt de a mari drepturile salariale ale functionarilor publici si ale personalului contractual din institutie, concretizata intr-o hotarare aprobata de consilieri in luna octombrie si care prevedea acordarea indemnizatiei de dispozitiv de 25% din salariul de baza, s-a lovit de refuzul prefecturii, care a returnat hotararea consiliului spre revocare ca fiind nelegala.
google-analytics.com