Cautare

1921 de rezultate pentru "medaliati cupa rominiei olt 2002 box" (3.69 secunde)
isi cumpara haine noi pentru a intampina noul an asa cum se cuvine, dupa care, in prima zi, imediat dupa Revelion, imbraca un costum de baie rosu ca focul si intra in mare cu o cupa de sampanie in mana!
PREMII SI DISTINCTII: - 1977 - Diploma si Cupa concursului Pro-Loco, Bernareggio Milano; ... Cupa Amicilor Artei din Carugate Milano;
A fost un fel de distractie cu public, cu adevarat un antrenament al dinamovistilor pentru meciurile din Cupa UEFA. ... Si pentru Rapid a fost un fel de repetitie pentru meciul din Cupa UEFA.
Cand joaca degajat, gorjenii pot face lucruri extraordinare, s-a vazut miercuri, in meciul din Cupa Romaniei cu Dinamo, cand au produs marea surpriza a competitiei. Ca tot am adus vorba de cupa, in jocul Universitatii cu Rapid s-au vazut aceleasi probleme ca si in cel cu Poli.
La nivel de prima reprezentativa, toata lumea se amageste cu amintirea unui sfert de finala la Campionatul Mondial din 1994, iar la nivel de club traim de mai bine de doua decenii cu imaginea Stelei triumfatoare in Cupa Campionilor Europeni.
Si nu neaparat in circuitul ATP, ci mai ales in Cupa Davis, unde peste numai trei saptamani Romania va intalni, la Sibiu, Franta, in primul tur al Grupei Mondiale.
Meciul de Cupa Davis cu Franta a mai convins odata, in cazul in care mai erau oameni care nu isi dadusera deja seama, ca tenisul din Romania, in general, si cel masculin, in particular, traverseaza un moment tare delicat.
Spania, Portugalia si Ucraina si-au depus candidatura pentru Cupa Mondiala din 2030. Argentina, Chile, Paraguay si Uruguay sunt contracandidatele europenilor.
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: Gorcea - St.
Ironia sortii face ca in drumul lui Gigi sa apara chiar unica echipa cu care Hagi a castigat un trofeu, in speta Cupa Turciei, un semn pentru finul razvratit ca Domnul il pedepseste pentru modul cum s-a purtat cu nasul care l-a adus in fascinanta lume a fotbalului.
CFR Cluj si Steaua tin capul de afis, fiind prezente in Liga Campionilor, Dinamo, Rapid, Unirea Urziceni, FC Timisoara si FC Vaslui ne onoreaza cu prezenta in Cupa UEFA.
Cupa Romaniei, grupa B FC Botosani - FCSB 0-2 (0-0) Au marcat: Musi 53, Tanasa 90 FC Botosani: Ureche - Patache, Dican, Kasim, Tiganasu - Sylla, Tarcoveanu, Zabou - Pinson, Roman, Mailat Rezerve:
Starul argentinian Lionel Messi este atat de fericit ca a castigat Cupa Mondiala incat pur si simplu nu se poate dezlipi de trofeu.
Hermannstadt - U Cluj 1-2 Cupa Romaniei, sferturi de finala Au marcat: Alhassan 40 / Chipciu 51, Thiam 75 Echipele de start:
Cupa Romaniei, sferturi de finala CFR Cluj - FC Arges 1-0 (0-0) A marcat: Krasniqi 89 Echipele de start: CFR Cluj:
Sepsi Sfantu Gheorghe a cucerit pentru al doilea an la rand Cupa Romaniei, dupa ce a invins-o pe U Cluj la loviturile de departajare. ... Pentru ca Sepsi a castigat Cupa Romaniei, formatia covasneana va juca in preliminariile UEFA Conference League.
Sepsi Sfantu Gheorghe, detinatoarea trofeului, a cucerit Cupa Romaniei, dupa ce a invins-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 0-0, 5-4 la loviturile de departajare, miercuri seara, in finala desfasurata pe Stadionul Municipal din Sibiu.
Fostul campion mondial la box profesionist Leonard Doroftei a declarat marti ca liderul PIN Cozmin Gusa i-a propus sa intre in politica.
Lansata in 2002, franciza Resident Evil a cumulat incasari de peste 1 miliard $ la nivel global, fiecare dintre cele cinci lung-metraje ale seriei clasandu-se constant in topurile de box-office.
Site-ul www.cinemagia.ro mentioneaza ca Jean-Paul Belmondo a fost pasionat inca din tinerete de box si fotbal. ... In decembrie 2002, Jean-Paul Belmondo s-a casatorit cu Natty, partenera sa de viata de mai bine de 13 ani.
google-analytics.com