Cautare

1921 de rezultate pentru "medaliati cupa rominiei olt 2002 box" (2.79 secunde)
Purtatoarea de cuvant a Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Olt, Maria Paval, a explicat ca ploile aproape zilnice din ultima luna au afectat calitatea recoltei de grau, determinand incoltirea boabelor din spice sau innegrirea acestora, iar seceta din cursul iernii si primaverii a avut efecte negative asupra culturilor de grau.
Afaceristii din Mehedinti si Olt nu sunt in topul Capital nici in acest an. ... Milionarii din Mehedinti si Olt: ... Olt - Octavian Baltoi - 8 - 11 milioane (Forbes) - constructii si imobiliare.
Sositi luni seara la FC Olt, fundasii Cosmin Crusoveanu si Paul Irimescu au afirmat la unison ca spera sa ajute trupa pregatita de Dan Oprescu sa se salveze de la retrogradare.
Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, este multumit de modul in care decurge pregatirea si a devenit optimist in privinta indeplinirii obiectivului, ramanerea in liga secunda. ... In prima etapa din retur, FC Olt Slatina o va intalni pe concitadina ALRO, pe stadionul "1 Mai".
Senatorul de Olt Darius Valcov s-a implicat cu mult suflet in campania publica ce vizeaza colectarea de carte romaneasca pentru a fi donata bibliotecilor si scolilor romanesti din Gagauzia.
Un tanar din Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost depistat luni la Barza - Olt. ... Un tanar de 17 ani, din localitatea Voineasa, care pretindea ca este politist, a fost retinut luni de politisti in timpul unui flagrant organizat in comuna Barza - Olt.
Grupul infractional era structurat pe doua paliere, corespunzatoare surselor de aprovizionare cu droguri, aflate in localitatile Drobeta Turnu Severin si Brastavatu, judetul Olt.
Procurorii DIICOT - Servicul Teritorial Craiova au emis, joi noapte, dupa audieri, ordonante de retinere pe 11 persoane, printre care doi politisti si un jandarm, care se ocupau cu camataria in judetul Olt.
Doua persoane au murit, iar alte doua au ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc, sambata, pe DN 64, in localitatea Brancoveni, judetul Olt, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a izbint frontal de un pom, transmite Mediafax.
Bercea Mondial este audiat la Parchetul Tribunalului Olt. ... Bercea Mondial a fost cautat de mascati si la Draganesti-Olt, unde are mai multe case.
Inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova si directiilor judetene pentru accize si operatiuni vamale Dolj, Arges, Olt, si Valcea au aplicat recent amenzi in cuantum de 75.000 de lei si au retinut in vederea confiscarii 93 litri tuica si 45 pachete tigarete fara documente de provenienta si fara timbre fiscale.
Bogdan Tiberiu Iacob) Dupa intalnirea lui Obama cu Basescu si intrarea scutului anti-racheta in linie dreapta, e clar ca micuta localitate Deveselu, din Olt, devine un punct super-strategic pe harta Europei. ... Mi-am luat manusi de box, saltea de lupte greco-romane, sunt pregatit.
Pentru ca situatia risca sa degenereze intr-un meci de box in toata regula, primarul a fost dat jos din masina. ... "Tot nisipul pe care l-am pus pe strada l-am luat de la Slatioara - Olt.
In prezent advertiserii deja familiarizati cu presa locala pot cumpara si spatii online pe site-uri precum www.zi-de-zi.ro, www.gazetadecluj.ro, www.gazetadebacau.ro, www.gazetadebistrita.ro, www.gazetademaramures.ro, www.gazetadeneamt.ro, www.gazetadeoradea.ro, www.bunaziuaardeal.ro, www.ziaruldesibiu.ro, www.ziaruldemures.ro, Gazeta de Sud (www.gds.ro), Gazeta de Olt (www.gdo.ro), Gazeta de Valcea (www.gdsvl.ro), www.curierulnational.ro si site-ul in limba maghiara www.hirek.ro.
Editia a doua a concursului de table dotat cu "Cupa Craiova.ro" a adunat sambata, la restaurantul Doljana din Banie, 60 de jucatori din Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Calafat, Craiova si Giurgita.
Cupa "NFI", organizata de Asociatia "Nu fi indiferent", condusa de Robert Tilea, si-a aflat sambata castigatoarea, fiind vorba despre formatia Magnolia Residents, care s-a impus in finala mare cu 6-4 in fata celor de la Athletic.
S-a intimplat duminica trecuta, pe 18 martie, la Cupa Niro, prima competitie de sosea a anului organizata de FRC, pe un circuit aflat in incinta complexului Dragonul Rosu, de la marginea Capitalei. ... "A fost arbitru pina anul trecut, n-a avut nici o treaba cu acest sector la 'Cupa Niro'".
Cupa Romaniei: Programul semifinalelor Afla care sunt echipele care au ajuns in semifinale, in urma tragerilor la sorti. A avut loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorti a partidelor din semifinalele Cupei Romaniei la fotbal.
Aproximativ 800 de judoka din zece tari au participat weekendul trecut la un turneu international desfasurat in Baia Mare, "Cupa Nordului".
"Sper sa ia Farul Cupa Romaniei, in compensatie cu toate ghinioanele si hotiile. ... Mai sunt doi pasi pentru Farul si ii doresc echipei, din tot sufletul, sa aduca la Constanta Cupa.
google-analytics.com