Cautare

1921 de rezultate pentru "medaliati cupa rominiei olt 2002 box" (2.86 secunde)
Basescu a ciocnit o cupa de sampanie cu cei prezenti, prilej pentru liderul PRM sa comenteze gusturile prezidentiale in materie: ... Traian Basescu s-a intors si s-a indepartat, fara a ciocni cupa de sampanie cu cei doi europarlamentari "crestini patrioti", Vadim Tudor si George Becali.
Sibiul va gazdui, in perioada 3 - 6 iulie, "Cupa Vamii la Fotbal", eveniment organizat de Autoritatea Nationala a Vamilor impreuna cu Sindicatul National Vamal Unirea, in cinstea momentului aniversar "40 ani de Uniune Vamala Europeana".
In ce an a castigat Sahtior Donetk, sub comanda lui Mircea Lucescu, trofeul Cupa UEFA? ... Care a fost scorul in finala de Cupa UEFA dintre Sahtior si Werder Bremen, castigata de echipa lui Mircea Lucescu?
In intrecerile continentale, Sporting a cucerit Cupa Cupelor (1964), Cupa Intertoto (1968), iar in 2005 a jucat finala Cupei UEFA.
au castigat de 54 de ori campionatul Scotiei, de 33 de ori Cupa Scotiei, precum si Cupa Cupelor in 1972.
interne si internationale o dovedeste si includerea sa in lotul largit al unor partide de campionat si din Cupa. ... Cu AS Roma, in Cupa Italiei, a fost extraordinar, la golul lui Del Piero parca a erupt stadionul, a fost o bucurie de nedescris.
CUPA ROMANIEI 2012. Rapidul se califica in finala, dupa 1-0 si 3-2 cu FC Vaslui Min. 90+6 Partida se incheie.
Faimoasa cupa este in permanenta pazita de mai multi angajati ai firmei de paza BGS si de alti doi oameni delegati pentru a o supraveghea.Cei interesati se pot apropia de trofeu pentru a face poze langa acesta,fiind destul de greu sa reusesti acest lucru in alte circumstante.
Dezamagirea este mare in ambele tabere si se vor agata de finala, pentru a salva finalul de sezon. Sper sa luam Cupa", a declarat, pentru prosport.ro, atacantul Rapidului, Daniel Pancu.
Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior, a castigat si Supercupa, dupa ce in acest sezon cucerise si campionatul, si Cupa Ucrainei Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu (66 de ani) si la care evolueaza si fundasul Razvan Rat (31 de ani), a castigat Supercupa Ucrainei, dupa ce in sezonul precedent cucerise titlul de campioana si Cupa.
Este vorba despre un sport care impinge echipajul si masinile la limita in incercarea de a invinge obstacolele de pe traseu. "Cupa Taubenreuther Cluj este recunoscută ca fiind una din cele mai bune din tara.
Cupa Confederatiei continua, duminica seara, cu doua meciuri extrem de interesante: Mexic - Italia si Spania - Uruguay.
Cupa Confederatiilor: Brazilia - Spania 3-0 in finala. Ibericii, in genunchi/ Italia a invins Uruguayul in finala mica Brazilia a demolat pur si simplu Spania in finala Cupei Confederatiilor castigand de o maniera categorica.
3-2 pentru Astra. - Yazalde a inscris golul decisiv, iar Astra Giurgiu a castigat Cupa Romaniei, cu scorul de 4-2 la penalty-uri (0-0).
La mustata, de putin, dar a meritat. Finala si, o data cu ea, Cupa Mondiala 2014. Sursa :blogsport.gsp.ro
Eu m-as fi dus sa evoluez pentru Cupa Davis, pentru tara mea, ea merge la Stuttgart, a declarat Nastase pentruZiarulring.ro Nastase n-a fost mai explicit, dar ProSport a explicat ieri ca Simona Halep a semnat un contract de reprezentare cu firma Porsche, care este si sponsor principal al turneului de la Stuttgart.
Fetele lui Ryde sunt urmate in clasament de Horia Tecau, romanul care a cucerit Wimbldonul si a ajuns numarul 1 la dublu alaturi de Rojer si de Steaua, echipa care a cucerit o tripla istorica in 2015, sub comanda lui Constantin Galca, castigand titlul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.
CFR Cluj a castigat Cupa Romaniei dupa o victorie dramatica la penalty-uri contra lui Dinamo CFR Cluj este noua detinatoare a Cupei Romaniei dupa ce a invis la penaltyuri Dinamo, scor 7-6.
Vertonghen (69), Fellaini (75), Chadli (90+4) / Haraguchi (48), Inui (52) - Asa se intampla la Cupa Mondiala.
La meciul de duminica vor asista multe personalitati, inclusiv presedintele Vladimir Putin, care a mai fost prezent la aceasta Cupa Mondiala doar la meciul inaugural al competitiei, in care Rusia a invins categoric Arabia Saudita.
google-analytics.com