Cautare

367 de rezultate pentru "meciuri" (6.21 secunde)
Krohn-Dehli ‘24 / Podolski ‘19, Bender ‘80 Luni : Grupa C - ambele meciuri la ora 21.45 Croatia - Spania, la Gdansk Italia - Irlanda, la Poznan.
Grupa D - ambele meciuri de la ora 21.45 Anglia - Ucraina, la Donetk Suedia - Franta, la Kiev.
In acest stagiu de pregatire au fost perfectate patru meciuri amicale, printre adversare numarandu-se si AS Roma, asa cum anunta GdS inca de acum o saptamana.
Grupa D: Romania - Andorra 4-0, la Bucuresti. Au marcat: Gabriel Torje 29, Costin Lazar 44, Valerica Gaman 90, Alexandru Maxim 90+3.
In cele 11 meciuri jucate cu Olanda, nationala tarii noastre a invins doar o data, tot cu Victor Piturca pe banca, 1-0 la Constanta, in preliminariile pentru Euro 2008.
A disputat 12 partide in nationala Uruguayului, marcand 4 goluri, scrie ziare.com. In 1957, a primit cetatenie italiana si a jucat 5 meciuri si in Squadra Azzura.
Tricolorii s-au prezentat in fata propriilor suporteri la trei zile dupa ce au pierdut in Suedia, 1-2. In celelalte meciuri de marti seara, Malta - Spania 0-2 si Norvegia - Suedia 3-3.
Koller revine in "optimi" Chiar si la 3-0, cehii au insa si motive de suparare, intrucat Koller s-a accidentat spre finalul primei reprize, acuzand o ruptura musculara la piciorul drept si este indisponibil pentru urmatoarele doua meciuri ale grupei.
Primele meciuri televizate le-am vazut la un televizor Tesla, care duminica functiona non-stop la Clubul din Port, amenajat in fosta Gara construita aici la sfarsitul secolului al XIX-lea.
"Nu-i mai premiem pe joc, ci pe o serie de trei meciuri!", a spus el, care nu mai gasea solutii pentru a-si motiva jucatorii.
S-a vazut ca "Magic Base", campionul de acum cinci ani, nu are meciuri in picioare: spontaneitatea, poanta, lovitura fulgeratoare, jocul de picioare care l-au zapacit pe vremuri pe Mircea Geoana de n-a mai stiut nici unde e Magurele - toate astea nu-i mai vin natural.
Prim-vicepresedintele democrat-liberal Theodor Stolojan a reactionat la zvonurile potrivit carora veteranii PD-L, Radu Berceanu, Adriean Videanu si Vasile Blaga, ar intentiona sa ii inlature de la conducerea partidului pe apropiatii lui Stolojan.
PDL se pregateste sa-i zguduie iar scaunul lui Geoana Sesiunea care ia startul nu peste multe zile se anunta tensionata de la bun inceput, in conditiile in care Birourile Permanente isi vor alege noua componenta, iar decizia din noiembrie a Curtii Constitutionale, dar si ruperea aliantei PSD-PC deschid drum pentru "meciuri" crancene.
Sa-si vada de foamea lor. Noi avem meciuri inalte, raliuri istorice. E moale opozitia, se plangea in televizor un amarastean. Nu e, frate!
In toate cele patru "meciuri" Oprescu invinge detasat. Va prezentam scorurile inregistrate: • Oprescu - Elena Udrea: 95% - 5% • Oprescu - Mircea Geoana:
Cele mai disputate meciuri la locale vor fi cu siguranta pentru primariile marilor orase, fiind cunoscut ca rezultatul de la acestea este un indicator pentru alegerile parlamentare.
USL a demonstrat ca poate confectiona banere, sepci si tricouri pentru galerie, ca poate mobiliza galeria, ca poate inventa scandari si cantece simpatice la galerie, dar nu e in stare sa castige meciuri.
Mai mult, manifestatia USL va beneficia de paza stadionului, stewarzii care sunt prezenti la meciuri urmand a fi prezenti si la evenimentul USL.
Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala! -, mi se mai opresc ochii, in mod reflex, si pe cate o stire "altfel".
finala la tenis, meciuri importante de handbal, fotbal, etc - Decizia de evacuare a celor 5 posturi ale trustului INTACT va produce o intrerupere a emisiei acestora (daca va fi pusa in aplicare in termen restrictiv).
google-analytics.com