Prim-vicepresedintele democrat-liberal Theodor Stolojan a reactionat la zvonurile potrivit carora veteranii PD-L, Radu Berceanu, Adriean Videanu si Vasile Blaga, ar intentiona sa ii inlature de la conducerea partidului pe apropiatii lui Stolojan.
"PD-L are nevoie sa devina mai puternic, mai focusat pe problemele Romaniei si nu sa intram intr-un meci intern. Nu avem nevoie, suntem un partid care a castigat alegerile", a spus liderul PD-L, luni, la Realitatea FM.
Stolojan crede ca partidul trebuie sa devina mai puternic, iar cine are ceva de obiectat sa transmita deschis problemele pentru a putea fi discutate si rezolvate. Liderul democrat-liberal mai spune ca PD-L va intra intr-un proces de reforma in urma caruia vor fi create functii de vicepresedinte cu domenii dedicate. Liderii de la centru vor lua in calcul toate propunerile venite din teritoriu in ceea ce priveste acest proces de reforma. "Cei care au ceva de obiectat sa vina cu contributiile respective, se va forma un grup de lucru. Acum trebuie sa ne intoarcem cu fata spre partid sa vedem ce avem de facut", a mai spus Teodor Stolojan.