Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (8.43 secunde)
Prin referatul de specialitate, serviciile primariei nu au demonstrat insa respectarea nici unuia dintre aceste articole de lege.Cat de eficient e?In proiectul de hotarare prin care RAT Craiova e proclamata unic operator pentru transportul public de persoane nu este precizat cat de des, cat de confortabil, cat de rapid si cu ce fel de masini ar vrea sa circule craiovenii.
Momentan, acesta se afla in perioada de evaluare a institutiei, asa ca inca nu cunoaste pe cati oameni se poate baza, la fel cum a incurcat si numarul de masini pe care primaria le-a pus la dispozitia "comunitarilor".
excavatoare, masini de nivelare sau turnare a covorului asfaltic, dar si masini de transport. De asemenea, un alt obiectiv al acestei intalniri l-a constituit alegerea noului consiliu de administratie, eveniment care se organizeaza o data la doi ani.
Comisia considera ca prevederile legislatiei romanesti, conform carora taxa pe poluare se suspenda pentru anumite autovehicule, insa creste pentru unele masini second hand provenite din alte state membre UE, ar putea duce la discriminarea acestor masini de ocazie, protejand industria romaneasca a autovehiculelor noi.
Produse alimentare, confectii, incaltaminte, electronice, electrocasnice si chiar masini si barci au ajuns in "ograda" Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, in decurs de un an.
Totodata, pe lista lui Boc a mai figurat Programul "Prima Casa", cu 25.799 de garantii acordate, in valoare de peste un miliard de euro, dar si Programul "Rabla", cu 183.000 de masini casate si 35.000 de masini noi.
Persoanele instarite, dar care nu au venituri declarate va trebui sa dea socoteala Fiscului de unde au avut bani pentru masini luxoase, vile impozante si conturi bancare grase. ... Cum au ei salarii de bugetari si vile si masini de milionari.
In realitate, cei care cunosc Bucurestiul stiu ca in parcarea din fata Palatului Regal in care in mod normal intra in jur de 150 de masini nu au cum sa intre mai mult de 2000 de persoane inghesuite la maxim, ceea ce nu era cazul sPentru cei care nu cunosc zona, este aproximativ un patrat cu laturile de circa 50 m, cu 8 randuri de locuri de parcare a cate 18-20 de masini, iar in zona asta a intrat si scena si vreo 10 autocaret.
Uitam si faptul ca Romania a avut o serie de firme capitaliste in comunism, firmele mixte, de genul Rank-Resita, pentru constructii de masini, Rombac, Candu, o serie din Combinatele de Masini Grele, din industria textila.
Majoritatea celor care cumpara piese si consumabile auto contrafacute sunt posesori de autoturisme Dacia ori de masini din import mai vechi. ... In urma unei hotarari guvernamentale, toate piesele de schimb pentru masini comercializate prin magazinele de profil trebuie sa poarte un abtibild albastru.
De asemenea, a avut cautare la export cu o pondere de 17,6% grupa de produse reprezentate de masini si dispozitive mecanice, masini, aparate si echipamente electrice, aparate de inregistrat sau de reprodus sunetul si imaginile.
Parcul de masini si utiliaje agricole din Romania este invechit, peste 70 la suta din acesta avand varsta depasita, a declarat Dorin Zaharescu, directorul Directiei de mecanizare din Ministerul Agriculturii, la o conferinta organizata de Uniunea Intreprinderilor Italiene Constructoare de Masini Agricole (UNACOMA).
La masini, de pilda. ... case, masini... In cazul in care leul va continua sa se aprecieze, ne-am putea astepta la oarece ieftiniri.
Uzinele Roman si Tractorul au lansat ieri doua prototipuri de masini de exploatare forestiera.
In cazul multor banci este vorba de cateva procente in minus la dobanzile practicate atat la creditele pentru nevoi personale, cat si la cele pentru case ori masini.
Romanii care si-au cumparat masini in leasing si au platit acciza la valoarea totala a autoturismului isi vor putea primi in curand banii platiti in plus.
Atit Sectia Drumuri Nationale (SDN), cit si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) lucreaza in mare parte cu masini care nu le apartin, iar preturile platite pentru acestea ramin deocamdata o enigma.
Importatorii de masini considera ca explozia pretului la titei va avea efecte grave asupra industriei auto. Si asta, la doar cateva zile dupa majorarea accizelor la masini.
Societatea a primit cite 150-200 de masini pe zi, astfel incit s-a ajuns la 3.200 de autoturisme.
Alaturi de industria de confectii, si alte sectoare orientate catre export au consemnat performante reduse in aceasta privinta, cele mai relevante cazuri fiind industria de masini si echipamente (sold conjunctural -52,4%) si cea de masini si aparate electrice (sold conjunctural -26,6%).
google-analytics.com