Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (7.97 secunde)
Cruze concureaza in segment cu masini precum Ford Focus si Volkswagen Golf. In primele sapte luni ale anului 2010, inmatricularile de masini Chevrolet in tara au crescut cu 4%, la peste 2.400 de masini.
Un tichet are valoarea de 3.800 lei, iar romanii pot da maximum trei tichete (11.400 de lei) la achizitionarea unei masini noi.
Isarescu a spus ca numai in 2007-2009 s-au cumparat un milion de masini noi, de 17 miliarde de euro. ... Potrivit acestuia, bancile au devenit mai prudente, iar importurile de masini vor scadea in perioada urmatoare.
Posesorii de autoturisme vor plati anul acesta un impozit mai mare decat in ianuarie 2010, insa cel mai mult vor avea de suferit proprietarii de masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 cmc, intrucat valoarea s-a dublat.
Anul trecut, peste un sfert din vanzarile Renault au fost reprezentate de modele fara pretentii din categoria "entry", care costa mai putin de doua treimi din pretul unei masini standard echivalente.
Sistemul de incalzire dar si condusul agresiv pot reduce la jumatate autonomia unei masini electrice, la fel cum si numarul de persoane din vehicul are o influenta importanta asupra distantei care poate fi parcursa dupa incarcare, a spus intr-o discutie cu presa la salonul auto de la Geneva, Nicolas Remise, director adjunct la proiectul Fluence ZE al Renault.
Productia mondiala de Duster va ajunge la 400.000 de unitati in 2013 Grupul Renault va produce anul acesta circa 160.000 de masini Duster, iar introducerea modelului in productie in tari precum Rusia si India va duce productia anuala a SUV-ului la 400.000 de unitati in 2013, scrie The Wall Street Journal.
Ford incepe anul cu o productie de 60 de masini in ianuarie. ... Nu vom depasi 60 de masini in luna ianuarie.
Cinci masini fabricate in uzina auto din Craiova si-au facut apariția la standul Ford de la Geneva, unde au fost plimbate prin fața publicului numeros. ... Aceasta, deoarece clienții solicita masini de talie mica.
Celor din alte localitati sau care au masini inmatriculate in Bulgaria, Italia, Franta, Germania sau in orice alta tara li se va percepe, la alegere, o taxa de 40 de lei pe an, 15 lei pe luna sau un leu pe zi, in functie de perioada cat raman in Craiova.
Pe locul al treilea s-au situat produse din sectiunea "Masini, aparate si echipamente electrice", care au detinut 23% din total.
Aproape 24.000 de autovehicule mai vechi de zece ani au fost casate si alte peste 2.500 de masini noi au fost achizitionate pana in prezent in sesiunea din acest an a Programului "Rabla"
S-a spus mereu ca liderul nazist este cel care in 1935 a desenat schita unei viitoare masini ieftine si economice in timpul unei intalniri cu designerul german Ferdinand Porsche.
Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon. ... Alaturi de automobilele noi, pot fi admirate zeci de masini modificate dupa imaginatia fiecarui proprietar pasionat.
Ne putem mandri cu performanta de a ne situa in topul firmelor mijlocii din domeniul nostru de activitate, spune Juergen Schunn care a infiintat compania Auto Schunn in anul 1993 si a vandut in Romania cinci masini in primul an de functionare, intr-o piata concentrata pe masini ieftine, neexistand finantari, dar cu o inflatie uriasa.
Ford a preluat uzina acum un deceniu si planul ideal era sa se ajunga la 7.000 de angajati si o productie anuala de 300.000 de masini.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
Fan Courier, cu afaceri de 61 milioane de euro, vrea masini electrice in Centrul Vechi Pentru anii urmatori, reprezentantii companiei Fan Courier vor sa faca un parteneriat cu Primaria capitalei, astfel incat in zona Centrului Vechi sa nu mai aiba acces decat masinile electrice.
Doar ca, in loc de razboinici are masini. ... Banii virtuali castigati pot fi folositi pentru deblocarea unor masini de lupta mai puternice. ... Trebuie sa parcurgeti cat mai multi kilometri, facand diverse trucuri sau evitand masini la limita.
Oamenii au un camp vizual restrans, pe cand aceste masini au senzori vizuali, laser si o inteligenta artificiala care le permite sa analizeze ce se petrece in mediul lor. In cele din urma aceste masini vor comunica una cu cealalta si isi vor coordona miscarile.
google-analytics.com