Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (2.75 secunde)
Costurile pentru plata unei prime de casare majorate la un numar mai mare de masini vechi scoase din uz va fi acoperita si din sumele colectate de stat din taxa de prima inmatriculare auto si care vor fi virate la Administratia Fondului pentru Mediu, institutia care finanteaza acest program, au aratat sursele.
Capacitatea cilindrica a acestei masini poate ajunge pâna la 5.990 cmc, ceea ce face ca taxa auto sa fie de aproximativ 5.000 de euro.
Desi pare greu de crezut, in topul celor mai scumpe masini vandute in 2007 nu se regasesc nume grele din industria auto, precum Lamborghini Reventon sau Bugatti Veyron Pur Sang, cu toate ca valoreaza peste un milion de euro fiecare.
Cumpararea unei masini de aproximativ 10.000 de euro, cum ar fi Dacia Logan - una dintre cele mai vandute masini din tara noastra, a devenit un lux pentru galateni.
Aproape 200 de masini modificate, expuse pe 13.000 de metri patrati, demo car-uri, jante, kituri, stopuri, car audio, multimedia, accesorii de tuning exterior, interior si tuning motor, lumini, sunet de motoare, mii de decibeli si fete frumoase în costumatii ametitoare.
Ea a aratat ca proprietarul unei masini Euro 4, cu 1.400 centimetri cubi, va trebui sa plateasca, pe viitor, 386 euro, fata de 161 euro cat plateste acum, valoarea taxei urmand sa scada in cazul masinilor vechi.
"Desi unii au vazut in taxa de poluare auto un obstacol in achizitionarea de autovehicule, iata ca in primul trimestru al acestui an au fost inmatriculate 146.117 autovehicule, cu 53,6% mai mult decat in primul trimestru din 2007", a spus ministrul economiei si finantelor si a adaugat ca in primul trimestru al acestui an au fost inmatriculate mai multe masini noi decit in fiecare din anii 2000-2005.In plus, Vosganian a estimat ca "probabil in acest an vom inmatricula mai multe masini decat in 2001-2005 la un loc".
Solutia pentru mentinerea profitului si a marginilor operationale in afacerile cu masini este cresterea preturilor la serviciile post-vanzare, pe care companiile auto vor pune accent tot mai mult, in conditiile in care piata auto se apropie de stagnare, a declarat pentru Mediafax vicepresedintele APIA Brent Valmar."Marginile operationale sunt in scadere, nu numai la noi (Porsche Romania - n.r.), ci la toti jucatorii din piata.
Inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 2,3% in primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 171.385 unitati, in timp ce inregistrarile de masini second hand s-au dublat, la 112.054 unitati.
Presedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), Ernest Popovici, spune ca piata romaneasca ar putea sustine si un al treilea constructor de masini. ... Cred ca, daca ar veni un al treilea constructor de masini, programele intensive de training ar compensa acest deficit de persoane", a declarat Popovici.
Din ce in ce mai multe firme din afara judetului isi inscriu numele pe lista castigatorilor de trasee judetene, in conditiile in care galatenii au masini prea vechi sau nu considera itinerariile ca fiind viabile din punct de vedere economic.
Germania continua sa fie cea mai mare piata europeana, cu 2,37 milioane de masini noi inmatriculate in primele noua luni ale anului, volum in urcare cu 1,3% fata de intervalul similar din 2007.
  Proprietarii de masini se plang de preturile mari pe care trebuie sa le achite la reviziile periodice in service-urilor autorizate. Multi dintre ei nu au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat, insa nu au avut alternativa daca au dorit sa isi pastreze garantia pe masini.
"Sunt probleme din cauza firmelor care au parcuri mari de masini: ... Din cauza crizei, aceste firme renunta la unele masini si, in consecinta, la contractele Casco", a spus Marius Flori, director Asirom Dolj. "Ca peste tot, sunt afectate firmele foarte mari, cu parcuri mari de masini.
Sute de persoane s-au inscris deja la dealerii craioveni pentru cumpararea unei masini noi prin Programul "Rabla" din acest an.
De asemenea, pentru patru masini care prezinta modificari ale elementelor de identificare se deruleaza activitati in vederea stabilirii identitatii reale si a tarilor de unde sunt furate.
masini de epoca si de lux, oferind o ocazie exceptionala tuturor celor ce doresc sa vada cu proprii ochi modele valoroase, unice, adevarate bijuterii pe 4 roti, ce fac parte din colectii celebre din Romania.
Angajatii fabricii de autoturisme din Craiova au inceput "probele practice", cum le numeste liderul sindical de la Rodae, Ovidiu Cioroianu, in sensul ca monteaza si demonteaza masini din gama autoutilitarei usoare Transit Connect, care va fi produsa din toamna in uzina din Banie.
Cel putin 7 raniti pe autostrada A1, dupa un carambol cu 20 de masini Cel putin 7 persoane au fost ranite, dintre care una grav, in urma unui carambol petrecut, duminica dupa-amiaza, pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, in care au fost implicate aproximativ 20 de masini, la scurt timp dupa ce in zona avusese loc un alt carambol cu 8 masini.
In aceasta perioada si-au gasit cumparatori 53.000 de masini. ... Majoritatea acestor masini romanesti si-au gasit cumparatori peste hotare. Statisticile arata ca in primele sase luni ale acestui an s-au vandut 53.000 de masini, ceea ce inseamna o scădere cu 25% fata de anul 2009.
google-analytics.com