Cautare

1747 de rezultate pentru "masini" (3.50 secunde)
Oamenii au un camp vizual restrans, pe cand aceste masini au senzori vizuali, laser si o inteligenta artificiala care le permite sa analizeze ce se petrece in mediul lor. In cele din urma aceste masini vor comunica una cu cealalta si isi vor coordona miscarile.
Copaci cazuti peste masini la Calarasi din cauza vantului puternic! ... Catalin Nitu) Mai multe masini au fost avariate in urma cu cateva minute din cauza unei furtuni care s-a abatut peste orasul Calarasi.
Daca 5 masini au nevoie de 5 minute pentru a produce 5 obiecte, de cat timp vor avea nevoie 100 de masini pentru a produce 100 de obiecte? ... Ar dura 5 minute ca 100 de masini sa produca 100 de obiecte.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga. ... Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, traficul rutier pe DN 1 se desfasoara cu restrictii, vineri seara, in statiunea prahoveana Azuga, din cauza unui accident in care au fost implicate trei masini.
Acolo sint masini parcate fix pina pe trecere, nu ai efectiv cum sa vezi cine vrea sa traverseze daca esti la volan. La politie, acolo pe oprirea interzisa, iarasi era un cirnat de masini, dar alea nu se pun ca sint ale politistilor.
La zonele cu lucrari sau daca este vreun accident, coloana de masini se opreste. ... In situatiile astea ajungi sa nu mai observi la timp coloanele de masini oprite din cine stie ce motiv (ce ziceam in paragraful de mai sus).
In acest fel, multe persoane au ramas fara case sau masini, anchetatorii estimand ca gruparea de camatari a obtinut in acest fel pana acum peste un milion de euro.
10 masini sunt asteptate cu nerabdare in 2023 de catre pasionatii de masini. Pe primele 3 locuri in top se afla Ferrari Purosangue, Corvette Z06 si Dodge Hornet.
Foarte rar mai gasesti Dacia 1300, Dacia 1100 sau eu stiu eu ce masini cu o vechime mai mare. ... Unii nu suporta sa aiba masini in fata, sa ajunga mai repede.
Aflati aici care sunt cele mai noi metode de furt din locuinte si masini In fiecare an in perioada sarbatorilor hotii se inmultesc. ... Furt din masina, fara nicio distrugere Si in ceea ce priveste furturile din masini, hotii s-au specializat.
Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a produs pe DN1, la iesirea din Ploiesti, potrivit Romania TV. ... "In acest incident au fost implicate doua masini. ... Cele doua masini s-au lovit si au rezultat pagube materiale.
Un copac din parcarea unde se aflau mai multe masini s-a rupt din senin si a cazut peste patru autoturisme. ... Pompierii, la datorie Pompierii de la Primaria Drobeta Turnu Severin impreuna cu cei de la ISU au avut ceva de munca pentru a indeparta copacul de pe masini.
De aceea, proiectul de lege propune, pe de o parte, ca ridicarea de masini sa fie facuta numai de catre primarii, iar pe de alta parte, ridicarea abuziva sa inceteze. ... Zilnic sunt ridicate mii de masini pentru parcare neregulamentara, in conditiile in care nu exista suficiente locuri de parcare.
Cinci masini s-au ciocnit din cauza faptului ca nu au pastrat distanta regulamentara. ... Week-end de week-end au loc aici accidente in care sunt implicate mai multe masini. ... Si duminica trecuta, pe 8 august, alte cinci masini au fost implicate in carambol tot pe Autostrada Soarelui, spre Bucuresti.
Individul a incendiat 8 masini La mai bine de o saptamana de la incident, piromanul care a incendiat 8 masini in Capitala a fost prins.
Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. ... Traficul este blocat in acest moment, iar mii de masini care veneau din spatele autoturismelor implicate sunt blocate. Din primele informatii a avut loc o coliziune intre 4 masini, in accident fiind 7 raniti.
Anchetatorii au pus sub sechestru 15 masini de lux si 10 imobile, case si terenuri detinute de fratii Tate la noi in tara. ... trei autoturisme Porsche, doua BMW, doua Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini si cinci masini Mercedes.
Atac in stil mafiot pe o strada din Ramnicu Valcea. Trei masini s-au facut scrum. ... La sfarsitul anului trecut, una dintre masini a mai fost incendiata.
Inca de la pranz, mii de oameni au fost scosi din cele doua intreprinderi si urcati in zeci de autobuze, microbuze si masini mici si trimisi la Bacau. ... Alte masini de la Moinesti, Slanic Moldova si Comanesti au fost trimise la Bacau cu sute de persoane.
Unde au ajuns cei 120.000 de euro pe care fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, i-a oferit conducerii centrale a PNA, conform autodenuntului formulat in scris in data de 17 octombrie 2003, in fata procurorului anchetator si a avocatului sau, prin intermediul sefului de banda de hoti de masini Tiberiu Blaga si a fiului generalului de politie Mateescu?
google-analytics.com