Cautare

2673 de rezultate pentru "masina ridicata" (7.67 secunde)
Ancheta tragediei in care au pierit duminica seara un sofer si pasagerul sau, aflati in masina cazuta in raul Dambovita, se anunta deosebit de complicata. ... Unul vindea masina, iar celalalt o testa. ... Tot cautase o masina, a gasit-o, i-a placut si a plecat sa o testeze, impreuna cu proprietarul.
Nu lasati in masina bunuri, aparatura electronica, bani, carti de credit, ordine de plata, etc.! ... Nu lasati in masina actul de inmatriculare al autoturismului si nu imprumutati masina persoanelor in care nu aveti deplina incredere! ... Riscati sa va pierdeti atat masina, cat si lucrurile din casa!
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Dupa ce incaseaza banii, hotii pretexteaza ca trebuie sa mearga pana la masina dupa colet, dar nu se mai intorc. ... Furt din masina, fara nicio distrugere Si in ceea ce priveste furturile din masini, hotii s-au specializat. ... Hotul sta strategic in parcare si asteapta sa vina o masina.
Masina a ricosat pe contrasens, unde a fost acrosata de o alta masina, ce circula regulamentar. ... Iuliu Maniu, iar masina cu care circula Lucescu nu este avariata grav. ... Masina a ricosat pe contrasens, unde a fost acrosata de o alta masina, ce circula regulamentar.
Un sofer acuza doi agenti de la Sectia 3 Politie Craiova ca, luni seara, l-au incatusat si lovit pentru simplul motiv ca a oprit masina cu intarziere dupa ce i-au facut semn sa traga pe dreapta.
Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni. ... M-am dus sa vad ce s-a intamplat si am vazut acea masina oprita in usi.
Masina ar urma sa fie cel mai ieftin SUV cu sapte locuri de pe piata, avand un pret de circa 18.000 de euro.
Am trait intr-o familie in care ospitalitatea a fost ridicata la rang de arta, iar mesele, aranjate cum doar mama si bunica stiau si pline de bunatati, au ramas memorabile in cercul nostru larg de prieteni.
Dimineata ii recuperam, cu masina mea ii duceam sa-si plateasca taxele, completam cererile, ii ajutam apoi sa intre in audienta. ... Nu voia sa se dea jos din masina, era beat turta. ... - il duceam acasa si nu voia sa se dea jos din masina.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
Potrivit unor martori, incidentul s-a produs in momentul in care o angajata a casei de schimb valutar care ar fi avut asupra sa bani a iesit din unitate, vrand sa urce intr-o masina.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina. ... Subofiterul a fotografiat masina parcata nergulamentar si a intocmit un proces-verbal in lipsa ce ii va fi trimis lui Marian Oprisan acasa.
Cu privire la masina si la sepepisti, Bogdan Olteanu a declarat ca habar nu are daca autovehiculul pe care-l va primi " a fost al lui Nastase" si daca va avea aceeasi oameni pentru paza.
In timp ce astepta in masina sa, dintr-o data, prin ceata diminetii, atentia lui a fost atrasa de o stralucire galbena care venea din valea aflata sub el.
In 2001, subofiterul comandant de marina, pensionat, Mike Cataldo, a dezvaluit ca, in seara presupusei rapiri, in timp ce mergea cu masina, impreuna cu colegii de echipaj Ted Peralta si Mack Hanna, pe soseaua 90, de la Pascagoula la Ocean Springs, au observat o aeronava neobisnuita.
In anii 90 am avut un accident de masina. ... Cand am ajuns in dreptul cabinei TIR-ului soferul a bagat piciorul in acceleratie si din sens opus venea o masina. ... Nu mai ducea masina. ... M-am speriat, am oprit, masina era plina de praf.
Nu are bani la banca si nici masina personala, desi este actionar la unul dintre principalii dealeri auto din Oltenia.
In plus, instructorilor auto independenti li se impune sa aiba propria masina, distincta de cea a scolii de soferi cu care au contract, pentru a face instruirea practica a cursantilor.
Insa pentru a va putea bucura de aceasta masina, trebuie sa va scoateti din cont 667.321 de dolari. Medalia de bronz revine productiei americane SSC Ultimate Aero, in valoare de 654.500 de dolari, aceasta fiind cea mai scumpa masina americana, dar si cea mai rapida.
google-analytics.com