Ancheta tragediei in care au pierit duminica seara un sofer si pasagerul sau, aflati in masina cazuta in raul Dambovita, se anunta deosebit de complicata. Politistii din Capitala nu stiu nici macar ce loc ocupau in acea secunda cei doi barbati, unul de 26 si altul de 27 de ani.
Embed: Si asta pentru ca niciunul nu purta centura de siguranta, iar scafandrii le-au gasit trupurile desfigurate, unul peste altul, ca intr-o capcana, in caroseria turtita. Sigur este doar ca erau proprietar si cumparator. Unul vindea masina, iar celalalt o testa.
Familia l-a vazut ultima data pe Cristi Badalau, tanarul de 26 de ani, duminica dupa amiaza, cand a iesit pe usa fericit. Tot cautase o masina, a gasit-o, i-a placut si a plecat sa o testeze, impreuna cu proprietarul.
Pe malul Dambovitei, cativa martori spun ca au vazut cum masina a rupt un copac si a cazut cu rotile in sus, in rau.
Rapid au ajuns si scafandrii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Au inceput una dintre cele mai dificile misiuni, pentru ca intai de toate a fost nevoie de o descarcerare complicata, sub apa.
Dupa cateva zeci de minute au reusit sa recupereze si victimele.
Politia asteapta acum vesti de la legisti si rezultate ale testelor de alcoolemie, insa anchetatorii cred ca asfaltul umed si o viteza prea mare pentru asa o vreme, au format combinatia fatala. De aceea, ne sfatuiesc pe toti sa fim cu mare bagare de seama.