Cautare

63169 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (6.59 secunde)
DAN D.FARCAS) In luna mai 2015, subiectul cel mai fierbinte in ufologie a fost cel despre doua diapozitive color care au fost expuse in cadrul unei manifestari de mare anvergura, in Mexico City, pe 5 mai, in prezenta a numerosi ufologi de renume.
Obiectul interpelarii:Desfiintarea Judecatoriei Macin si a Parchetului de pe langa Judecatoria Macin In cadrul deplasarilor pe care le efectuez in colegiul in care am fost ales am primit din partea mai multor primari un memoriu prin care invedereaza ministerului pe care il conduceti deserviciile pe care desfiintarea Judecatoriei si a Parchetului din Macin le-ar avea asupra justitiabililor.
Deputatul independent Mona Musca a declarat ca avocatul Valeriu Stoica este cel care o va reprezenta in instanta in procesul pe care il va intenta CNSAS.
Demisia neasteptata atat din cadrul Biroului Permanet Judetean, cat si din partid, l-a facut pe Doru Resmerita sa iasa ieri in fata presei si sa dea cartile pe fata.
In primul rand, as vrea sa felicit Guvernul Romaniei, cu precadere pe primul-ministru Victor Ponta, pe viceprim-ministrul si ministrul Finantelor, Florin Georgescu si pe ministrul Economiei si Comertului, domnul Daniel Chitoiu, pentru faptul ca in negocierile din aceasta runda cu FMI, lucrurile merg foarte bine.
Timpurile s-au sucit intr-atita incit metaforele, aluziile nu-si mai au rost. ... Pentru ca traim o epoca de degradare morala si sociala fara precedent in istoria noastra.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Sunt cate unii care se minuneaza cum vine aia partid cu nume democrat si cu pretentii de democratie, dar care isi impune de la centru liderii prin judete, in loc sa lase organizatia sa decida.
Mihnea Costoiu este singurul gorjean care a reusit, pana acum, sa acceada intr-o functie de conducere in actualul guvern. Acesta ocupa postul de secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
Aproape un sfert din actualii parlamentari au titlul de doctor sau sunt pe cale sa obtina acest statut, cei mai multi regasindu-se in randurile social-democratilor, respectiv o treime din parlamentarii cu aceasta titulatura.
apartenenta la UE, esentiala, apartenenta la NATO, la fel de importanta, si parteneriatul strategic cu SUA, a treia mare axa de politica externa • Daca parteneriatul cu SUA, cel mai complex pe care il are romania, vizeaza interese economice, investitii, cooperare militara, apartenenta la NATO inseamna securitate iar apartenenta la UE e viata noastra de zi cu zi si sansa noastra pentru viitor • Despre apartenenta la UE as vrea sa va vorbesc astazi • Care ne sunt principalele obiective pentru aprofundarea procesului de integrare • Primul e legat de a avea un stat modern, eficient, un stat de drept • Al doilea e legata de adoptarea monedei euro si al treilea, la fel de important, dar cu o semnificatie politica deosebita, e apartenenta la Schengen • Statul de drept:
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Ori acest pericol exista, atit pentru copiii primarului Flutur cit si pentru copiii nostri, chiar la noi in oras si devine cu atit mai grav pentru ca nimeni nu face nimic. Unul din pericole il reprezinta vitezomanii. Scenariul este, invariabil, acelasi:
Candidatul PD-L la fotoliul de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, impreuna cu decanul baroului de avocati Ion Popescu au continuat dialogul cu cetatenii Constantei, deplasandu-se din nou in cartierul Poarta 6.
Onomantia (intalnita si ca onomomantie) este o arta divinatorie care se bazeaza pe analiza numelui. ... Aceasta disciplina era intens practicata in vremurile de demult cu scopul de a descifra destinul omului si, uneori, chiar pentru a-l determina.
Orice poate fi o scinteie care sa arunce totul in aer. Sintem firi iritabile, ne aprindem usor, cerem masuri radicale, ne exprimam patimile public, in graba, instinctiv.
Orice poate fi o scinteie care sa arunce totul in aer. Sintem firi iritabile, ne aprindem usor, cerem masuri radicale, ne exprimam patimile public, in graba, instinctiv.
Institutul pentru Educatie Continua al Universitatii Cambridge a deschis, sambata, 10 februarie, la Bucuresti, Cursurile postuniversitare de drept britanic si european, destinate tinerilor juristi romani (avocati, magistrati, universitari sau functionari publici).
Popescu a invocat faptul ca nu mai face fata presiunilor la care este supus, disputele politice afectandu-i in mod grav activitatea profesionala, el fiind si decan al Baroului de Avocati Constanta. Decizia este irevocabila si inseamna sfarsitul unei cariere politice meteorice.
Sute de persoane si-au declarat veniturile, rapid, la ghisee, în ultima zi.
google-analytics.com