Cautare

1166 de rezultate pentru "maria" (5.99 secunde)
Zona dobrogeana a devenit fief-ul senatorului ialomitean Maria Petre, care a prezentat ieri la Constanta, cateva din liniile pe care PD, cu sprijinul Partidului Popular European, le va urma in aceasta campanie de informare.
Maria Stavrositu (foto) cheltuie cei mai multi bani dintre toti deputatii din Romania pe salariile angajatilor din biroul sau parlamentar: ... Astfel, deputatul PDL Maria Stavrositu are un salariu net de 4. ... Maria Stavrositu, Eduard Martin, Marinella Antonescu, Mihai Lupu si Cristina Dumitrache.
Fosta directoare a AFP Craiova, Maria Filip, si adjunctul Vicentiu Iordache au castigat in instanta suspendarea ordinului ANAF prin care erau indepartati din functii.
Un - doi in careu facut de Messi si Di Maria, dar jucatorul Realului rateaza preluarea min 29: ... Di Maria centreaza pentru Higuain, dar aceasta rateaza preluarea min 57: ... Messi deschide jocul pentru Di Maria, dar Dragos Grigore blocheaza min 67:
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
GOOGLE o sarbatoreste pe matematiciana si filosoafa Maria Gaetana Agnesi, la 296 ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a o sarbatori pe matematiciana, filosoafa si lingvista italiana Maria Gaetana Agnesi, la implinirea a 296 de ani de la nasterea acesteia.
nasterea Maicii Domnului, sarbatorita pe 8 septembrie Credinciosii ortodocsi si catolici praznuiesc duminica Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, asa cum este numita in popor, prima mare sarbatoare din cursul anului bisericesc care a inceput la 1 septembrie.
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului.
Maria Sallai participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Florin Iaru a fost maestrul paginarii acestei carti frumoase, iar Teodor Duna a fost cel care a ales titlul antologiei dintr-un vers semnat de Maria Grigore.
Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate, in 15 august, procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Prima statuie a Reginei Maria, plina de controverse: ... Prima statuie a Reginei Maria a fost dezvelita, la inceputul lunii decembrie, in Parcul Izvor din Capitala, aflat in apropierea Palatului Parlamentului. Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa.
Regina textilelor din Romania, Maria Grapini, prezenta in Top 300 Capital al celor mai bogati romani, ingroasa de ieri randurile conservatorilor.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a anuntat printr-un comunicat de presa, ca PSD va sesiza Curtea Constitutionala in cazul deputatului Maria Barna.
634/2006, se va intocmi planul de amplasament si delimitare a imobilului (teren si constructie), se va proceda la completarea integrala a anexei pe baza masuratorilor si se vor face releveele constructiei (masuratorile casei scarii, pozitionarea apartamentelor)", a declarat Maria Basescu, directoarea Oficiului pentru Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Pe de alta parte, presedintele Patronatului din Industria Usoara (FEPAIUS), Maria Grapini, ne-a declarat ca exista in continuare solicitari numeroase, numai ca producatorii romani nu le pot onora.
' Maria Sarapova si Sasa Vujacici fac nunta la Istanbul Maria Sarapova si Sasa Vujacici se vor casatori pe 10 noiembrie, dupa incheierea sezonului WTA Dupa ce si-a anuntat logodna, in octombrie 2010, toata lumea a asaltat-o cu intrebari care de care mai curioase.
google-analytics.com