Deputatul PD-L Silviu Prigoana s-a decis sa depuna la Camera Deputatilor o initiativa prin care Parlamentul sa fie mutat la Biblioteca Nationala, iar Palatul sa devina un mall, dar nu cu magazine, ci cu sali de conferinte, cinematografe si alte locuri de petrecere a timpului liber. Prigoana spune ca au existat deja discutii avansate pe aceasta tema cu o serie de companii de entertainement.
"Aici vor fi cele mai mari expozitii si targuri de pe planeta in domenii de activitate variate: lansari de CD-uri, probabil o parte din festivalurile internationale se vor muta la Bucuresti. Asta inseamna bani, turism, transport, cazare, masa", a declarat Prigoana. Altfel spus, taraf in loc de Parlament!
Presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase (fost manechin, concurenta la titluri de Miss) sustine ca in acest moment prioritatile Parlamentului sunt legate de reforma constitutionala: "In momentul in care vom avea o Constitutie asa cum romanii si-o doresc, adica cu parlament unicameral si cu un numar maxim de parlamentari in jurul cifrei de 300, atunci putem discuta si de mutarea Parlamentului. Sunt deschisa oricarei discutii".
Puteti citi in continuare un comentariu despre Silviu Prigoana, postat pe un blog.
'Silviu Prigoana a fost ales deputat de Bucuresti din partea PD-L. A avut un scor foarte bun, peste 50%. A fost unul dintre cei care vorbeau pentru popor, pentru telespectatorii OTV. Prigoana a fost si membru PNL, a creat Realitatea TV dar si Taraf TV, a devenit prin Rosal unul dintre marii clienti ai lui Basescu si ai administratiei PD (marea majoritate a marilor orase cu primari PD aveau contract de salubrizare cu Rosal). Odata devenit deputat Prigoana avea doua solutii: fie sa devina responsabil pentru ceea ce declara, sa propuna proiecte, sa mearga in colegiul sau si sa incerce a-si ajuta alegatorii, sa devina un politician responsabil asa cum clama in campania electorala. A doua sa optiune era sa ramana la nivelul de Taraf TV, sa vorbeasca peste tot despre orice sau pe scurt sa aleaga calea populismului dambovitean. Acesta este drumul ce si l-a ales. Vorbeste despre orice, nu stapaneste subiectul, nu este versat, nu stie cum sa raspunda, se inversuneaza in pozitionarea sa, isi ataca partenerii de dialog, vine cu propuneri absolut idioate si in cele din urma o da in clasicul populism, atat de usor de stapanit. Cu asa parlamentar cred si eu ca aceasta institutie a democratiei are o asa proasta imagine.'