Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (2.94 secunde)
Astazi, la City Mall, a avut loc inaugurarea primului magazin realizat in parteneriat de catre un producator de electrocasnice si un retailer.
Redactorul-sef al cotidianului "Jurnalul National", Victor Ciutacu, a fost la un pas de a fi luat la bataie, luni seara, in centrul comercial Baneasa Shopping City, de catre doi sustinatori ai presedintelui Traian Basescu. Incidentul s-a petrecut in timp ce jurnalistul se afla la cumparaturi impreuna cu copilul sau.
Se construieste un nou mall in Capitala In aceasta toamna, vor incepe lucrarile de constructie la un nou mall in Bucuresti. Centrul comercial va fi amplasat in estul Capitalei.
Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national. Marti, de la ora 8:00, in parcul de retail Colosseum, din Soseaua Chitilei nr.
Mega Mall va beneficia de 1.000 de noi locuri de parcare. Mega-Mall se va intinde pe o suprafata de teren de 5,6 hectare.
Mall-ul Liberty Center din Rahova a fost vandut la prima licitatie Centrul comercial Liberty Center din cartierul bucurestean Rahova, executat silit, a fost vandut la prima licitatie publica, organizata marti, mall-ul fiind adjudecat la pretul de pornire stabilit la 60 de milioane de euro, de catre firma Rosequeens Properties, detinuta de Rosequeens Properties Limited, inregistrata in Cipru.
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
Grupul Carrefour anunta deschiderea maine, 4 septembrie, a celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din tara, Carrefour Vulcan, in cadrul celui mai nou centru comercial din Bucuresti, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI.
Un grup de tineri, artisti, absolventi ai Universitatii de Arte Plastice si ai Scolii de Arte si Meserii introduc, pentru prima oara in Romania, conceptul de arta aplicata la nivelul home&deco.
Deputatii au decis miercuri ca ziua de 15 august a Adormirii Maicii Domnului sa fie declarata zi de sarbatoare legala, admitand, astfel, cererea de reexaminare a presedintelui Traian Basescu la legea de modificare a Codului Muncii.
Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
Ce inseamna Craciunul pentru tine Sa fie oare casa decorata cu miros de brad, nelinistea si curiozitatea cu care astepti sa desfaci darurile, colindele sau cina in familie?
Adrian Nastase publica in "Jurnalul National" un articol intitulat "Romania, ca mall", pe care il puteti citi in continuare.
Fan declarat al florilor si al tablourilor, prefectul Danut Culetu nu este chiar o persoana sensibila la atacurile lansate, in ultima vreme, la adresa acestuia.
Elevii Liceului de Arta din Constanta au avut ocazia de a-si demonstra talentul intr-un concurs de desene graffiti, organizat de City Mall of Constanta. Ei au fost premiati in cursul zilei de ieri, dupa ce juriul a analizat lucrarile.
Trident Plaza este noul mall care se va construi in Constanta pana la sfarsitul anului 2008, potrivit Fondului de Investitii Immoeast. Mall-ul va avea o suprafata totala de 130.000 de metri patrati si, potrivit investitorului, va fi cel mai mare din regiune.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale.
Pentru ca tentatia cumparaturilor este mare în rândul craiovenilor, acestia prefera apartamentele situate în vecinatatea centrelor comerciale.
google-analytics.com