Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (2.97 secunde)
Bulevardul Unirii devine pietonal din acest an Bulevardul Unirii va deveni zona de promenada pentru bucuresteni. ... "Dupa alegerile din 10 iunie, vom face o rectificare bugetara si ne vom apuca de transformarea Bulevardului Unirii in zona pietonala. ... Unirii de pe centru pe margine.
De astazi si pana pe 15 iulie, terasa Promenada va fi rezervata microbistilor care vor putea trai emotia stadionului urmarind, in aer liber, la inaltime, Campionatul Mondial de Fotbal FIFA Rusia 2018.
In fiecare an, la 27 aprilie, Africa de Sud marcheaza Ziua Nationala. La aceasta data, in 1994, au fost organizate primele alegeri democratice dupa regimul de apartheid.
Un proiect de 80 de milioane de euro s-ar putea concretiza in primul semestru al anului 2009 printr-un mall, localizat in vecinatatea Parcului "Romanescu", pe strada Caracal. In cadrul unei conferinte organizate in incinta Primariei Craiova a fost prezentat proiectul pentru Craiova Mall.
Ideea construirii unui mall în locul stadionului Tineretului nu mai pare batuta în cuie pentru autoritatile doljene.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea de final a lucrarilor sale de constructie. Lansate cu aproape 1,5 ani in urma, lucrarile de constructie ale AFI Palace Cotroceni au depasit pana in acest moment cateva recorduri in domeniu stabilite la nivel European.
Odata cu deschiderea AFI Palace Cotroceni, companiile, dar si vizitatorii mall-ului vor avea la dispozitie un spatiu destinat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente, denumit Smart Market Advertise - SMA.
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
Recent, a avut loc lansarea online a colectiei Lifetime Companion de la Smiles Bags pe site-ul molecule-f.com, ocazie cu care Molecule F Concept Store din Promenada Mall s-a transformat intr-o scena de teatru.
Franciza de bijuterii Amazing Jewelry este dezvoltata de unul din fostii co-fondatori Pandora Central Western Europe, parte a grupului Pandora, Jesper Nielsen, care in ultimii 14 de ani a fost una dintre cele mai influente persoane din lumea afacerilor cu bijuterii la nivel mondial, generand venituri de miliarde de dolari.
Dupa ce a respins declararea zilei de Rusalii ca sarbatoare legala, presedintele Traian Basescu solicita ca Ziua Sarbatorii Adormirii Maicii Domnului, 15 august, sa fie declarata sarbatoare legala.
Romania 95 Ziua de 1 Decembrie este, pentru toti romanii, ziua Marii Uniri.
Sambata, 25 martie, crestinii praznuiesc prima sarbatoare a Maicii Domnului: ... Aceasta sarbatoare, denumita popular si Blagovistenie, aminteste de ziua in care Arhanghelul Gavriil ii da Fecioarei vestea ca va avea un prunc: ... In popor, exista o multime de traditii si superstitii cu privire la aceasta zi.
Deputatul PD-L Silviu Prigoana a declarat ca a finalizat proiectul de lege privind mutarea sediului Parlamentului, in varianta unicamerala, din Casa Poporului intr-o cladire pe care Nicolae Ceausescu o construise pentru Biblioteca Nationala a Romaniei, informeaza www.mediafax.ro.
Adunarea Generala a Actionarilor societatii Tomis SA a hotarat contractarea unui credit de 33 milioane de euro, de la banca Romexterra Bank, ce urmeaza sa fie folosit pentru modernizarea mall-ului Tomis.
Proiectele de construire a mall-urilor se apropie din ce în ce mai mult de centrul Craiovei. Ultima idee de acest fel îi apartine omului de afaceri Constantin Popeci, care a si realizat un proiect pentru ridicarea unui mall pe locul halelor fostei întreprinderi „7 noiembrie“.
În prezent, exista 170 mp/1.000 locuitori, dar în cinci ani vom ajunge la 645 mp/1.000 de locuitori.
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. Slatina Plazza va include un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de îmbracaminte si încaltaminte, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii si un fantasy park.
Desi dezvoltatorul Plaza Centers anuntase in 2008 ca, pana la sfarsitul anului, va inaugura un mall in municipiu, peste proiectul Slatina Plaza s-a asezat praful. Proiectul care viza constructia unui mall la Slatina a fost abandonat de compania israeliana Plaza Centers.
google-analytics.com