b365.realitatea.net informeaza: Se construieste un nou mall in Capitala
In aceasta toamna, vor incepe lucrarile de constructie la un nou mall in Bucuresti. Centrul comercial va fi amplasat in estul Capitalei.
La sfarsitul lunii septembrie - inceputul lunii octombrie, vor fi demarate lucrarile de constructie ale centrului comercial ParkLake Plaza, de pe fosta baza Spartac din Titan. Investitia anuntata in urma cu trei ani a fost de 600 de milioane de euro, dar proiectul a suferit modificari din cauza problemelor juridice, noteaza money.ro. Noul mall va avea trei niveluri principale, cu doua mai putin fata de numarul planificat initial, iar spatiul total inchiriabil s-a redus cu 40% mai putin, la 79.000 de mp.
Acum, valoarea investitiei necesare pentru dezvoltarea centrului comercial a scazut la 250 de milioane euro. In prezent, sunt in derulare toate activitatile de pregatire pentru inceperea lucrarilor.
Pana acum, 60% din suprafata totala a mall-ului a fost deja inchiriata sau preinchiriata, iar reprezentantii companiei dezvoltatoare poarta discutii avansate cu toate marile branduri de renumie prezente pe piata din Romania, precum H&M, Inditex, C&A. De asemenea, acestia anunta ca printre chiriasi se vor numara si alte nume noi, absente de pe piata romaneasca.