B365.realitatea.net informeaza: Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum
Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national.
Marti, de la ora 8:00, in parcul de retail Colosseum, din Soseaua Chitilei nr. 284, din Sectorul 1, se va deschide cel de-al optulea hipermarket Carrefour din Bucuresti. Carrefour Colosseum are o suprafata de vanzare de aproximativ 8.400 metri patrati si va deservi in special celor care locuiesc in nordul Capitalei. Unitatea va fi deschisa zilnic, intre orele 8:00 - 22:00, si va avea 2.370 locuri de parcare gratuite.
Cu ocazia deschiderii, Carrefour Colosseum a pregatit si o tombloa care se va desfasura in perioada 18 octombrie - 16 noiembrie. Cei care vor participa la acest concurs pot castiga premii in electronice si electrocasnice, iar marele castigator, ce va fi desemnat la finele tombolei, va putea castiga un autoturism Peugeot 206+. In aceeasi perioada, la fiecare jumatate de ora se vor acorda pachete cu produse Carrefour, prin tragerea la sorti a unei case de marcat.
Joi, la ora 18:00, Carrefour si parcul de retail Colosseum au organizat un concert in parcare, in cadrul caruia vor canta Stefan Banica Jr., Andra si Alex Velea.
Pana la finele anului, Carrefour va mai deschide inca 2 hipermarketuri la Botosani si Deva si inca 8 supermarketuri.
Noul hipermarket Carrefour se situeaza in parcul de retail Colosseum, a carui suprafata totala este de peste 53.000 mp. Pe langa acesta, proiectul Colosseum va include si un mall de talie europeana, cu o suprafata de circa 137.000 mp si peste 480 de magazine. Mall-ul va include o zona de food court lucrata in marmura, 12 sali de cinema, 20 de piste de bowling, restaurante si trei bulevarde comerciale: Via Milano, care va oferi marcile cele mai populare, Corso Capri, care se adreseaza adolescentilor si tinerilor preocupati de moda, si Bulevardul Bellini, o destinatie de lux dedicata marcilor exclusiviste.
Colosseum este amplasat pe un teren de 60 ha din NV-ul Capitalei, marginit de Soseaua Chitila, la 6 km fata de Piata Victoriei si 0,5 km de Soseaua de Centura.
Constructia mall-ului propriu-zis, care la randul sau va fi livrat in mai multe etape, va incepe in toamna lui 2012, iar finalizarea este prevazuta pentru 2016. Investitia totala in proiectul Colosseum este de 350 de milioane de euro.