Cautare

53223 de rezultate pentru "mai" (5.10 secunde)
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
Noroc ca tatal meu, prezent acolo si mai atent decat mine, m-a gasit urgent si i-a convins pe examinatori sa ma scuze. ... Era din Calarasi si imi povestea ca trecea Dunarea inot, prin locuri periculoase, pe unde nici barbatii cei mai curajosi nu se incumetau sa treaca.
Primele semne ale schizofreniei Desi schizofrenia poate aparea brusc exista niste prime indicii care te pot ajuta sa primesti cat mai repede tratamentul potrivit.
Cristina Bobe) Nimeni nu a invatat pe de rost mai mult decat actorii de teatru. ... Mai mult, daca am trai suficient, probabil ca toti am avea Alzheimer. ... Imi aduc aminte de un om cu o memorie fabuloasa, dar am uitat ce anume stia ne vor caracteriza tot mai mult.
Daca vreau sa fac ceva aici, trebuie sa rezolv singur, apeland la relatiile personale Dupa 7 ani in care a operat bolnavi cu suferinte neurologice dintre cele mai complexe, in spitale din Anglia, castigandu-si aprecierea seniorilor englezi si respectul bolnavilor, traind si muncind intr-o lume civilizata bazata pe reguli, respect si spirit de echipa, medical Horatiu Ioani a revenit in Romania.
Ele au format mai multe partide, din care dupa anul 2000 mai erau in circulatie PSD si PDL.
Autocarul isi tureaza motoarele, iar pe linga el dorohoieni, derscani si botosaneni din mai tot judetul isi ascund cu greu lacrimile. ... Se mai pupa o data, ea isi sterge lacrimile, iar el urca ingindurat in masina. Citiva pasi mai incolo doi copii isi conduc mama la autocar.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
La doua persoane, presupunand ca se muta cu iubitul/iubita care are tot minimul pe economie, 100 euro - mancare (in Romania, preturile sunt aliniate la cele din Vest, ba Spania, Italia, Portugalia, au preturi pe alocuri mai mici cu 2-5% decat Romania) - un minimum de 20 lei/zi/persoana, hai 30 lei/zi/cuplu, echivalent lunar a 150 euro/persoana, 200 euro/cuplu Tragem linie.
Ca stiti mai multe poate decat mine sau ca sef de stat cu siguranta aveti mai multe informatii.
Un stat care, in cel mai bun caz, se indreapta spre dictatura, iar in cel mai rau caz dispare. ... Reale ca lupta pentru putere intr-un stat care inca mai are putere.
Numele presedintelui a contat intotdeauna in economia ultimilor 20 de ani, mult mai mult decat lasa Constitutia sa se vada.
este cel mai discutat serial de televiziune, cel mai piratat - un singur episod, in 2012, a fost descarcat de 4.280.000 de ori cu ajutorul BitTorrent, un numar aproximativ egal cu cel al fanilor care l-au urmarit la televizor, legal.
Membru PSD din 2012, e cel mai dur contestatar al derapajelor din propriul partid. ... Tot in 2015 a redus TVA-ul la carte, presa si actiuni culturale la 5%, una din cele mai mici din Uniunea Europeana.
Cei mai multi tacem, privim in jur si nu ne vine sa credem. ... Ne gandim la ce este mai rau, ne uitam la cei care sunt (deocamdata!) mai loviti decat noi, ne cufundam in ganduri sumbre.
A avut opt copii, dintre care mai traiesc patru. ... Baiatul trecea des pe la el si sotia lui, mergand dupa apa la un izvor aflat mai sus de ei. ... acel cineva i-a mai spus:
multi dintre noi vedem cum acneea reizbucneste la maturitate, parca si mai violenta. ... Daca veti cauta pe net, veti gasi numeroase sit-uri in limba romana care descriu intr-un limbaj mai doct sau pe intelesul tuturor, mecanismul formarii acneei, modalitati de tratament si multiple amanunte privind acest subiect.
In practica clinica psihiatrica pe care autorul a desfasurat-o pe parcursul a zeci de ani a avut ca principal obiectiv descoperirea celei mai eficiente modalitati de a vindeca suferinta umana in toate formele sale.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Paradoxalul guvern Nastase sau cum sa-i lichidam pe cei mai buni", pe care il puteti citi in continuare. '"Guvernul Nastase a fost cel mai bun" a decretat azi, Victor Ponta in fata pesedistilor din organizatia de Olt.
Nu mai facem sex asa de des, o spun si statisticile, si studiile. Si o spun cel mai des cuplurile si femeile si barbatii cand vorbesc cu prietenii.
google-analytics.com