Cautare

953 de rezultate pentru "magazine" (3.52 secunde)
Retailerul va mai deschide alte cinci magazine in Capitala, dar si in marile orase ale tarii, precum Constanta, Craiova si Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. ... Exista peste 2.200 de magazine H&M in peste 38 de tari in toata lumea.
De atunci au inflorit in jurul singurului restaurant chinezesc din regiune diferite magazine. ... Intr-un mare complex bucurestean - de 13 ha -, ‘Dragonul Rosu‘, se afla peste o mie de magazine chinezesti si asta nu e totul:
Am contactat firme mari, precum McDonald’s sau KFC, dar ne-au transmis ca nu intentioneaza sa-si deschida noi magazine in Craiova, pentru ca nu au vad comercial. ... Compania Nationala CFR (CNCFR) SA voia atragerea in eurogari a unor lanturi de magazine, insa a esuat.
La editia din acest an, juriul a fost format din 8 membri, printre care se numara Mitch Abbott, The Rockport Company, Luiz Andrade, Sony Electronics Inc, Jessie Bove, DDI magazine si Anne Dinardo, VMSD magazine.
"In Romania exista doar doua magazine de produse traditionale, unul la Cluj si altul la Bucuresti, si 17 fermieri care au solicitat certificat pentru produsele ecologice, insa o parte dintre acestia vor sa renunte pe motiv ca taxele anuale pentru certificare sunt prea mari.
Europarlamentarul Daciana Sarbu a declarat ca sunt avute in vedere solutii legislative de creare a unor spatii speciale pentru produsele bio in marile magazine si a aratat ca promovarea agriculturii bio poate fi mai importanta pentru dezvoltarea Romaniei chiar decat intrarea in Schengen.
Restructurari si la Jurnalul National Revista Income Magazine, editata de trustul intact, isi va inceta aparitie. ... Income Magazine, publicatie economica saptamanala, a fost lansata in aprilie 2012, dupa cum a scris paginademedia.ro.
Q Magazine: ... La fel ca in Franta, Austria sau Germania", a precizat Dacian Ciolos pentru Q Magazine. Saptamana aceasta, a anuntat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, va fi adoptata ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii nr.
10.000 de romani produc mobila pentru 340 de magazine IKEA Gigantul suedez IKEA, cu afaceri de aproape 30 mld.
Casa Rusu organizeaza Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie in magazine/ In 29 noiembrie, Casa Rusu lanseaza magazinul online de Black Friday Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, organizeaza primul sau Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
In prelansare, feedback-urile au fost foarte bune, iar dupa coradrive Lujerului Cora Romania pregateste drive-uri si pentru alte magazine", a declarat marti Claudia Mirica, directorul magazinului cora Lujerului Bucuresti, citata de Mediafax.
Takko inaugureaza pe 27 februarie doua noi magazine, in Sfantu Gheorghe (strada Lunca Oltului, langa Kaufland) si Petrosani (strada Livezeni, langa Kaufland). Cele doua deschideri fac parte din planul retailerului german de extindere pe piata romaneasca cu scopul precis de a deschide aproximativ 100 de magazine.
In prezent, Casa Rusu detine o retea de 28 de magazine, proprii si in regim de francize.
Numarand la ora actuala 71 de magazine in 47 de orase din Romania, dintre care 11 sunt in Bucuresti, retailerul german se situeaza pe pozitia de lider pe piata romaneasca, remarcandu-se prin stilul modern si confortabil si diversitatea de produse de inalta calitate la preturi accesibile.
PROFI isi continua extinderea accelerata, inaugurand inca trei magazine, la Cugir, Turt si Sasciori. ... Prin cei peste 9000 de angajati care lucreaza astazi in 366 de magazine din 176 de localitati, PROFI isi intareste pozitia deja consacrata:
Ieri si astazi, s-au deschis alte doua magazine PROFI, la Blaj si Feldioara, reteaua ajungand sa numere acum 373 de unitati. ... 53, de ieri judetul Alba ajunge sa beneficieze de avantajele aduse de 11 magazine in 9 localitati:
Recent, s-au deschis inca doua magazine PROFI in judetul Dolj, reteaua ajungand sa numere acum 409 de unitati. Doljenii se bucura in momentul de fata de 13 prezente PROFI in opt localitati:
In prezent, in tara sunt deschise 9 magazine (gestionate de 2 francizori oficiali), Leonidas fiind intr-o continua evolutie, alaturi de piata insasi adaptandu-se permanent la gusturile si asteptarile publicului sau.
Pe termen mediu, IKEA vrea sa deschida magazine si in alte orase din tara, iar pe lista sunt Cluj, Brasov sau Timisoara. Reprezentantii magazinului au anuntat ca au in plan sa ajunga la 9 magazine in Romania.
Prin cele 539 de magazine ale sale si cu aproape 12.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.
google-analytics.com