Cautare

1230 de rezultate pentru "magazin de brazi" (4.30 secunde)
Mi-am lasat din greseala portmoneul in caruciorul de cumparat de la bacanie. Am ajuns acasa, am despachetat cumparaturile si am revenit la masina, pentru a merge la urmatorul magazin.
Vanzarile prin comert electronic au crescut in 2004 cu aproximativ 50% fata de anul trecut, desi pentru multi dintre noi achizitiile on-line reprezinta inca o necunoscuta. Astfel, tot mai multi utilizatori de Internet apeleaza la acest tip de comert pentru ca nu necesita deplasarea pentru cumpararea produsului mult dorit.
Desi legea obliga societatile comerciale sa-si asigure paza obiectivelor, a bunurilor si a valorilor, multi agenti economici din Craiova nu au bani suficienti pentru a instala sisteme de protectie impotriva efractiei. Din aceasta cauza, patronii risca amenzi de milioane de lei.
In dimineata zilei de ieri a avut loc la Navodari inaugurarea oficiala si deschiderea pentru public a primului magazin din judetul Constanta apartinand lantului PLUS. Panglica inaugurala a fost taiata de Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari, si de Uwe Klostermann, directorul general al Plus Discount Romania SCS.
Dar, dupa cum spuneam de ciuma si muma, cunoasteti ca faptul ca romanul are practic "in sange" spiritul de comerciant si speculeaza la maximum fiecare ocazie de a mai ingrosa numarul hartiilor din casa de marcat.
Bricostore, a doua retea de magazine de bricolaj din Romania, si-a bugetat pentru acest an afaceri de 235 de milioane de euro, dorind extinderea lantului cu cinci magazine in care vor fi investite 50 de milioane de euro, au declarat oficialii companiei.
La putin timp dupa infiintarea economatelor, preturile produselor de baza, destinate persoanelor cu venituri foarte mici, au ajuns la fel de ridicate ca in orice magazin. ... "Aveam o pensie de 40 de lei si, cand am auzit de economate, ma gandeam ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior.
Zeci de bucuresteni au fost fermecati de faptul ca preturile sunt mici si s-au adunat, luni, la primul magazin de bunuri confiscate deschis in Capitala de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti, informeaza Mediafax.
Galeriile Sabion din Cocor au concurat cu importanti jucatori de pe piata de retail internationala cum ar fi Tiffany’s, Macy’s sau Apple Store.
Brandul CALZEDONIA si-a facut ieri intrarea in Romania, o data cu deschiderea primului sau magazin in Capitala. Calzedonia aduce in Romania cele mai noi colectii de sosete, dresuri, ciorapi si ultima colectie de costume de baie de dama si barbatesti.
Unde va deschide IKEA al doilea magazin din Bucuresti Retailerul de mobila sondeaza cumparatorii si ii intreaba din ce sector vin, pentru a vedea de unde provin majoritatea cumparatorilor.
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 17 octombrie un nou magazin in Bucuresti. ... Evenimentul de inaugurare va fi marcat prin surprize pentru toti clientii Deichmann, reprezentand un prilej ideal pentru innoirea garderobei de toamna-iarna.
In Tolo, un orasel superb din Grecia, situat la 145 de kilometri de Atena, chiar pe plaja, exista un magazin cochet situat langa Hotel Aris. Adresa acestui magazin: ... Michael Kantartzis este cel care detine acest magazin pe timpul verii.
Retailerul german de imbracaminte Takko va deschide pe 4 septembrie un nou magazin in Romania. Incepand cu aceasta zi, clientii din Bucuresti se vor putea bucura de cele mai noi tendinte de stil in noul magazin Takko, situat pe Str.
Grupul FlorideLux a deschis prima floraria offline din Capitala, dupa o investittie de 25.000 de euro.
IKEA incepe construcția celui de-al doilea magazin din Romania / by Ionut Fantaziu Primaria Generala a Capitalei a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru magazinul IKEA de pe Bulevardul Theodor Pallady. ... Noul magazin va avea o suprafata de aproximativ 37.000 de metri patrati si va avea 300 de angajati.
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
A creat cea mai spectaculoasa colectie de rochii din cariera sa, "Resort 2014", care se vinde acum in cel mai mare magazin din America, Neiman Marcus, dar si la Paris!
Franciza de bijuterii Amazing Jewelry este dezvoltata de unul din fostii co-fondatori Pandora Central Western Europe, parte a grupului Pandora, Jesper Nielsen, care in ultimii 14 de ani a fost una dintre cele mai influente persoane din lumea afacerilor cu bijuterii la nivel mondial, generand venituri de miliarde de dolari.
Recent, brandul italian de accesorii Carpisa si-a prezentat produsele in cadrul a doua evenimente speciale: Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
google-analytics.com