A creat cea mai spectaculoasa colectie de rochii din cariera sa, "Resort 2014", care se vinde acum in cel mai mare magazin din America, Neiman Marcus, dar si la Paris!
Designerul roman stabilit in America, Lorena Sarbu, cea care imbraca vedetele de la Hollywood a inceput vara plina de inspiratie.
A creat astfel cea de-a treia colectie a sa pe care a denumit-o "Resort 2014". Sursa de inspiratie i-a fost negresit vacanta pe care a avut-o intr-o destinatie spectaculoasa din Caraibe, mai precis in minunatele si exoticele Insule Turks si Caicos, pline de golfuri albastre sau turcoaz, dar si de plaje de nisip albe ca laptele, de un farmec si o frumusete aparte."Cea mai noua colectie pe care am terminat-o recent cuprinde 40 de piese. Am numit-o "Resort 2014" si am lucrat la ea intens, timp de trei luni. Culorile pe care am mizat de aceasta data au fost: rozul puternic, rosul, o combinatie de alb cu auriu, turcoaz si piersici nud. In plus, am ales aplicatiile de broderii delicate, pentru ca dau un aer plin de farmec creatiilor mele", spune designerul roman care a decis sa traiasca din anul 1998 in Statele Unite ale Americii.
"Pentru realizarea sedintei foto, am colaborat cu fotograful James Cant, iar ca locatie am folosit casa mea din Los Angeles. Am muncit mult la aceasta colectie si sper sa fie pe placul fashionistelor din toata lumea", a mai adugat Lorena Sarbu.
Nici bine nu s-a lansat caci deja colectia "Resort 2014" semnata de Lorena Sarbu se bucura de un real succes. Contine cele mai spectaculoase piese vestimentare create pana acum de designerul roman! Colectia a fost prezentata la New York si recent si la Paris, acolo unde se gaseste deja in magazinele din Park Hyatt Paris-Vendome.
Isi vinde rochiile in celebrul magazin Neiman Marcus din SUA! Vrea sa se extinda la Paris, Londra, pe piata din Asia, dar si in Romania!Si daca pana nu demult Lorena Sarbu avea un vis, si anume: "Ţinta mea este să am creatiile mele in lantul Neiman Marcus din intreaga America!", acesta i s-a implinit recent!
"Sunt foarte fericita ca visul meu de a-mi expune si vinde colectii in celebrul magazin din America, Neiman Marcus, s-a concretizat si a devenit realitate! Acesta este un magazin de lux din SUA, cu o gama larga de tinute de seara! Dupa multa munca am reusit sa ajung sa-mi vand rochiile la Neiman Marcus! Acum tintesc sa ajung la Londra, in celebrul Harrods, pe piata din Asia, in toate magazinele din Paris, dar intentionez sa ma extind si in Romania, in mod special la Bucuresti si sa imbrac cat mai multe vedete atat din tara cat si de peste hotare!", declara Lorena Sarbu.
"Resort 2014" - o colectie plina de senzualitate, eleganta si feminitate
Mutarea din Los Angeles la New York a fost una benefica pentru designerul roman care a cucerit Hollywood-ul, Lorena Sarbu.
Cea mai noua colectie a Lorenei Sarbu, "Resort 2014", pastreaza linia romantica si propune o feminitate impregnata de eleganta si gratie, aceleasi caracteristici care i-au adus succesul in randul vedetelor de la Hollywood, dar nu numai. Si cateva vedete din Romania au ales sa-i poarte creatiile.
Ramanand fidela dragostei pentru culoare si forma, Lorena Sarbu a creat o colectie de rochii perfecte pentru femeile care emana senzualitate si feminitate. Rochiile designerului roman sunt realizate din materiale usoare, vaporoase, imbogatite cu aplicatii de dantela fina, paiete aurii si franjuri.
"Resort 2014" este cea de-a patra colectie din portofoliul timisorencei care a studiat designul in Cetatea Filmului si care a reusit sa se impuna pe piata fashion din America.