Cautare

1230 de rezultate pentru "magazin de brazi" (3.18 secunde)
La mai bine de doua zile de la masacrul din Paris, de la redactia Charlie Hebdo, cei doi criminali nu au fost prinsi nici pana acum desi sunt urmariti de 90 de mii de politisti.
In presa de azi au fost facute unele afirmatii cu privire la suspendarea unui sef de magazin PROFI din Arad, afirmatii pe care PROFI le respinge, facand urmatoarele precizari: Mai multi angajati ai acelui magazin au reclamat recent ca seful unitatii comite abuzuri grave si nu respecta procedurile PROFI.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. A pregatit, pentru prima data, la aceasta editie de Paste, planse de colorat cu indragitele personaje ale Gastii Zurli, stimulandu-le astfel imaginatia micilor artisti.
Sute de familii au inceput o viata noua in februarie, de cand s-au deschis 18 noi magazine PROFI in intreaga tara.
MAGAZIN: ... FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
Cu mai putin de o saptamana inainte de Craciun, sezonul cumparaturilor este in toi. Dupa ce ies de la serviciu, craiovenii isi fac drum mai intai prin magazine atat pentru a testa piata, cat si pentru a-si achizitiona cele necesare pentru Sarbatorile de iarna.
MAGAZIN: ... Piatra de temelie a fost pusa in 1992 de Prea Fericitul Parinte Teoctist, Patriahul Bisericii Ortodoxe Romane la vremea respectiva si care, la 25 martie 2004, a savarsit si slujba de sfintire impreuna cu un impresionant sobor.
MAGAZIN: OZN cu fotbal si par de inger (Autor : ... FARCAS) (continuare) Trabucuri pe cer Jocul a fost suspendat pentru ca spectatorii au vazut ceva pe cer, a scris arbitrul in raportul de meci. ... Descrierea lui, care vorbeste despre mai multe obiecte, difera putin de cea a lui Magnini :
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
Recent, PROFI a inaugurat primul sau magazin din Dabuleni, cea de-a 120-a localitate in care se face prezent, ridicand la 245 numarul unitatilor sale operationale din intreaga tara.
PROFI va inaugura vineri, 6 decembrie 2013, de Sf. Nicolae, primul magazin din lume, construit din gheata. ... Proiectul primului magazin din gheata din lume este sprijinit de catre Ambasada Poloniei si Primaria Municipiului Bucuresti.
MAGAZIN: ... FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania". In prima sesiune - Fenomene aeriene neidentificate si Aviatia Militara Romana - au fost prezentate trei cazuri de intalniri OZN.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
Fie ca sunt tineri ocupati care merg la cumparaturi o data pe saptamana sau sunt pensionari care iau zilnic pulsul pietei, craiovenii prefera atat luxul marilor magazine, cat si caietul de datorii din chioscul prafuit de langa bloc. Te indrepti cu cosul plin catre casa si calculezi de zor.
Finantele valorifica printr-un magazin propriu bunurile confiscate de alte institutii ale statului. ... In ultimul an au fost confiscate doua autoturisme si doua barci, donate apoi de Fisc unor manastiri si unei primarii din tara.
Un botosanean care a incercat sa se aprovizioneze gratis de la supermarketul "Pit " a fost retinut simbata de politistii botosaneni.
De la 1 iulie 2005, moneda nationala va fi denominata, astfel incat 10.000 de lei vechi vor fi preschimbati pentru un leu nou. Cele doua monede vor circula in paralel pana in data de 31 decembrie 2006, moneda veche fiind inlocuita treptat cu cea noua.
CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta va repeta in zilele urmatoare licitatiile pentru inchirierea spatiilor din noul Terminal de Pasageri al celui mai mare port autohton de la Marea Neagra, alocate amenajarii unui bar, a unui magazin de suveniruri, a unei case de schimb valutar si a unei unitati comerciale de tip duty-paid.
Intr-o lume a vitezei, serviciile de telefonie mobila sunt indispensabile. Concurenta este acerba, mai ales ca pe piata sunt mai multe retele de telefonie mobila cu oferte care mai de care mai atractive.
Rompetrol Downstream a deschis cea de-a 250 benzinarie din reteaua sa. Situata in apropierea Bucurestiului, la Chiajna, noua investitie se ridica la aproximativ 1,5 milioane USD si ofera noi locuri de munca, investitiile totale pentru cele 250 de statii se ridicandu-se la 150 de milioane USD.
google-analytics.com