In Tolo, un orasel superb din Grecia, situat la 145 de kilometri de Atena, chiar pe plaja, exista un magazin cochet situat langa Hotel Aris. Adresa acestui magazin: Aktis 24 A.
Michael Kantartzis este cel care detine acest magazin pe timpul verii. Acesta are doi fii, unul dintre ei fiind Spiro, cantaret de bouzouki.
Sloganul lui Michael Kantartzis este: "In Tolo all your needs for your holiday and your gifts we are there" (In Tolo tot ce iti doresti pentru vacanta ta, dar si cadourile se afla aici).


Ce gasesti in acest magazin

Pentru ca este vacanta si e vreme frumoasa, in magazinul Lui Michael de pe plaja din Tolo gasesti accesorii de plaja: genti de plaja, flip flaps si sandale de plaja, prosoape de plaja, umbrele, ochelari de soare, umbrelute de soare si jucarii de plaja (pentru copii), dar si echipament de pescuit (masti, ochelari de apa, de la amatori pana la nivel profesionist.
De asemenea, tot de aici mai puteti achizitiona si obiecte de imbracaminte grecesti, palarii de paie, dar si din bumbac (pentru a te proteja de zilele insorite), genti de voiaj, genti de plaja, slapi si incaltaminte speciala pentru baia in mare.